levak
Banned
pustite price i lomljene kardane iskljucujte kardan uvek jer tako cuvate kardan i lamelni sklop na presi i neiskljucivanje kardana je glavni uzrok sto se pojede biksna na zamajcu bar vi u vojvodini imate dugacke njive
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa @bubu je Gospodjinacki-presacki-velemajstor nema sta...dragan82 je napisao(la):Bravo bubu ti si reko ono sto sam se ja mucio da objasnim.
Neznam sta je ali znam da sam imao duel sa WELGER-om 52.On,sa fergusonom 1 brzom,ja sa IMT 540 3 spora i idemo isto,ali je on je cesce stajao na kvacilo sve u svemu......zadovoljan!!KishRobert je napisao(la):manje radila i baba iz svajcarske je koristila samo da bi upresovala svojih 100 bala godisnje,jel?
levak je napisao(la):i uvek pustite presu da udari vise puta ne zbog opterecenja vec zato sto moze da se desi da je tada ukljucila vezanje pa da igle ostanu dole pa dok ne udjete u sledeci otkos klip se vrati i sedne na kocnicu i potera seno na igle to je ono radi mi kocnica a pokrivio igle kako e bas ovako kako sam vam rekao
. someca je иста мој рођак је има, уствари и на њој на плочици пише galgnani а на поклопцу редуктора someca, a комшија има клас која много боље изгледа и новија је али на ливади сомека гута све, бржа, тиша, трактор је лакше тера, не љуља напред назад и нема не свезаних бала. само су јој бале дебље и коцкасте па се теже слажу а ако их пустиш дуже имају по 40 кила.levak je napisao(la):to je galignani 149 stari model ali jedna OD NAJBOLJIH I NAJRESENIJIH PRESA SVIH VREMENA
mityoo je napisao(la):Ja otkako sam uspeo da potrošim lanjske zalihe drvoplasta(prešao sam na segedinski)preporodila mi se presa!
Kolika je razlika u ceni?Bubu je napisao(la):mityoo je napisao(la):Ja otkako sam uspeo da potrošim lanjske zalihe drvoplasta(prešao sam na segedinski)preporodila mi se presa!
Ja to odavno govorim ljudima!