AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Kakav super market,kod mene u gradu se govna parkiraju na kruzni tok i upali 4 zmigavca I sedi u basti kafica na 2m od auta i naravno niko ih ne dira kao ove u cacilendu

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Policija ima dužnost izgleda samo da piše kazne za pojas, svetla, alkohol, prekoracenje brzine, i dokumenta, ostalo izgleda da ne postoji.
Toliko bahatih vozača ima danas, pa to je strasno. To stajanje na putu, i sva 4 zmigavaca, je ozbiljno uzelo maha, samo da se skokne u prodavnicu, trafiku, poštu, i slično, ne daj bože da se malo provoza kolima, i nadje neki parking, plati i malo protegle noge, svi rođeni u kolima...

Za takve je traktor sa ojačanjima i doobrim izbočinama na felnama jedino rešenje.
Posle toga treba imati malo vremena da stigne policija i tražiti nadoknadu štete za oštećenu boja na tim ojačanjima traktorske felne.

Ide kao da je quatro ,a ja sumnjao u njega . 😁
Ko nije vozio zadnju vucu po snegu i zaledjenom,pogotovu malo novija vozila sa prilicno boljim balansom tezine na zadnjoj osovini samo moze da prica da je inferioran u odnosu na aute sa prednjim pogonom.Cak bih se usudio reci da bih na nekim strmim usponima lakse izasao sa zadnjim pogonom nego samo sa prednjim.Naravno dobra zimska guma se podrazumeva...

Ko nije vozio zadnju vucu po snegu i zaledjenom,pogotovu malo novija vozila sa prilicno boljim balansom tezine na zadnjoj osovini samo moze da prica da je inferioran u odnosu na aute sa prednjim pogonom.Cak bih se usudio reci da bih na nekim strmim usponima lakse izasao sa zadnjim pogonom nego samo sa prednjim.Naravno dobra zimska guma se podrazumeva...
E takav sam osecaj i ja imao . Ovo mi je prvi auto sa zadnjim pogonom koji posedujem i prijatno sam iznenadjen . A plus i kada je raspolozenje lose , uvek je te dugme DTC off da malo podigne puls i izmami osmeh . 😁
Aco - samo zadnja i Sava Eskimo nove .

Aco - samo zadnja i Sava Eskimo nove .

Poželjno ih je zamijeniti nakon dvije sezone, ili potrošiti u to vrijeme. Kasnije postaju sve plastičnije. Barem je takvo moje iskustvo s onom proizvedenim u Poljskoj. Kad sam imao prozvedene u Sloveniji, razlika dan i noć. To je bilo prije dosta godina i moguće su promjene. Nažalost često je novije godište lošije nego starije. :( ::novac::

Zimske tako uvek i menjam . Meni se cini da je na ovoj mojoj made in Germany . Lalo ja sam tragajuci dugo po internetu i po nekim komentarima video da je Sava cak i bolja u dubljem snegu od Michelina ( Michelin je kao vise za gradske uslove) za zadnji pogon . Zbog toga sam je i uzeo .

Klasična ručna ume da bude idealna ako neko želi da se okrene za 180 ili čak i manje stepeni. Treba malo vežbe i dovoljno prostora u početku ... Sada, posle godina iskustva, elektronska ručna je nešto bez čega ne kupujem auto ... isto kao i npr. automatski menjač.
Adaptivna svetla prvenstveno znače da se menja dužina (domet) i širina svetlosnog snopa zavinso od brzine kretanja vozila i stanja vidljivosti. Automatsko isključivanje dugih svetala je nešto drugo - uobičajeno duga svetla se sama uključuju ako se vozi brže od 30 km/h i ako nema vozila koje se kreću u susret pa i ako nema ulične rasvete ili drugih jakih izvora koje senzor dugih svetala registruje ...
Problem sa elektronskom rucnom je kad ne-daj-boze negde stane auto, od slepanja uzetom nema nista

Policija ima dužnost izgleda samo da piše kazne za pojas, svetla, alkohol, prekoracenje brzine, i dokumenta, ostalo izgleda da ne postoji.
Toliko bahatih vozača ima danas, pa to je strasno. To stajanje na putu, i sva 4 zmigavaca, je ozbiljno uzelo maha, samo da se skokne u prodavnicu, trafiku, poštu, i slično, ne daj bože da se malo provoza kolima, i nadje neki parking, plati i malo protegle noge, svi rođeni u kolima...
Ja jos nisam naisao u susret pandurima da neki NE prica na tel a vozi i onda nas jebe za isto to

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Problem sa elektronskom rucnom je kad ne-daj-boze negde stane auto, od slepanja uzetom nema nista
Što?Većina u gepeku ima ili torx ili sajlu za hitno otpuštanje, ako nema nje onda spojiš na drugi akumulator čisto da dobiješ struju.Ako neće ni tako, onda direktno na motoriće rade po principu obrtnog polariteta i otpustioš ručnu ;)

E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Ti stisnes dugme za rucnu a ono nema "malo cu/puno cu" nego do kraja zakoci pa bude kidanja uzeta (u najgorem slucaju)

Što?Većina u gepeku ima ili torx ili sajlu za hitno otpuštanje, ako nema nje onda spojiš na drugi akumulator čisto da dobiješ struju.Ako neće ni tako, onda direktno na motoriće rade po principu obrtnog polariteta i otpustioš ručnu ;)
Dosta njih pojma nema za recicu za hitno otpustanje.

Skoro sam gledo jedan mehanicar amer, baterija na kljucu crkla.Auto se pali na dugme, samo je prineo kljuc kod dugmeta ili moze gde obicno ide brava za kljuc.Startovao auto.

Nisam znao za tu foru.

Nazad
Vrh