MOMOSARIC
Član
Doskora sam koristio ekstra dobre gume ,povoljne ,a malo.poznate ,Platin . Ali ove godine su im dosta digli cijenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi preterao. To je to.Šta god da kupujem moram da utrošim skoro toliko vremena na biranje koliko mi je trebalo da zaradim te pare.
Dobro, možda sam malo preterao ali se informišeš, čitaš forume i kojekakva iskustva, pa još ako se desi da umeš da čitaš na stranim jezicima postaje baš veselo ...
Jel menjaš leto - zima ili voziš cele godine?Misliš. To me pitanje večito muči. Nekako se uvek odlučim za Letnje zimske iz niže kategorije.
Ali više ne. Treba da menjam na Dačiji Duster. Koje uzeti? Najverovatnije će opet ići MS. Vidim ima gomila proizvođača. Koje uzeti i koliko para izdvojiti. a da to valja nečemu, da ne budu kao ove fabričke što su na njemu plastične ko đavo. Ne valjaju ni zimi ni leti.
Prvi put sam kupio gume za sve sezone, pazario mali auto žena da se uči i da upiše školu kad završim setvu i zimsko pa mi je puno i za njega da imam duple felne. Za jedan auto imam Mišelin letnje - Dunlop zimske, za drugi Mišelin letnje - Nokian zimske, na ovom malom bile Kontinental letnje ali su lošije pa sam uzeo Barum all sezon da vidim šta kažu.Ja bih izbegavao u širokom luku gume za sve vremenske uslove. Tigar letnje gume a i za zimu imaju prilično dobar rejting na zapadu Evrope ...
Mislim da se da zaključiti da vozim jedne iste dok ne krenu da se raspadaju ili mi priprete kaznom.Jel menjaš leto - zima ili voziš cele godine?
205/60 ti je samo 1.4% veci precnik, oko 10mm ukupno.Sto napisa onaj blesavi Kidi neato u fazonu - ljudi se gade polovnih guma a pre toga kupili polovan auto sa polovnim dobrim gumama. Niko nije svukao dobijene ako su dobre i odmah kupio nove.
Nego mene sada nervira sto tesko nesto normalno a da je mladje od 5 godina ne mogu da nadjem u velicini 215 55 r16 za zimu. Retka dimenzija. Da stavim 205 60 mi je visoko jako i nestabilno
Ja sam jednom mogao mnogo loše da prođem kada sam u preticanju proklizao nizbrdo sa matorim skoro ćelavim gumama, sreća vozač iz suprotnog smera bio priseban (a i ovaj što sam ga obilazio) pa smo se nekako mimoišli, on opkoračio srednju liniju a ja otišao skoro u kanal i tako nas trojica nekako kao na filmu.Mislim da se da zaključiti da vozim jedne iste dok ne krenu da se raspadaju ili mi priprete kaznom.
Možda promenim tu naviku kad postanem sam svoj gazda..,
Ja farbao svojevremeno, pri kupovini setova pneumatika, letnji-zimski, 8 felni , SVE U CRNO !!!Kad smo vec kod felni.
Kojim farbom ofarbati celicne felne?