AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Jedna od jeftinijih varijanti ti je da instaliras Auto Com 2021 na postojecu Delphi,e sad da li ces imati te parametre koje ti hoces stvarno ne znam,jedino ako vec neko ima pa da vidis podrzava li to za tvoj auto.
Zaboravih da kazem da imam i auto-com.
Prikazuje koji parametar vise, ali u vezi dpf-a nista sto ne prikazuje Delphi.

Ovako..

Baza za Honda Civic ima. Ima general i po zemljama tržišta.
Međutim, povezivanje nije uspelo, jer ne prepoznaje moj auto u toj bazi.
To je za dijagnostiku genijalno.

Za DPF ima posebna dijagnostika i ja jesam ranije koristio za prijateljev Seat.
To se hoće povezati i ovo su opcije:

Screenshot-20251110-183154.jpg

Za druge dve izbacuje grešku (opet zbog samog auta pretpostavljam), dok su u prvoj opcija ovo podaci koje čita:

Screenshot-20251110-183217.jpg

Ono što ne znam, jeste da li je vezano za moj automobil koji nema DPF, ili je zapamtio šta može čitati na prijateljev Seat.. ili je to sve što uopšte može.
Mozda bi i moglo da radi, ali provericu jos.

Pa.. vidi šta možeš da saznaš.

Konnwei je dobar skener i prilično svestran.
Kada sam birao, tražio sam nešto povoljno, a da može dosta.

Naravno, ne može se upoređivati sa profi skenerima, ali je meni bio dovoljan. Barem za moj model automobila.

Međutim, i ja sam ga uzeo na tref. Nisam mogao nigde videti kako i šta radi u praksi.

Probaj na netu možeš li pronaći neki post na forumima koji spominju taj skener i ono što je tebi potrebno.

Generalno je Konnwei poznat i češće korišćen, pa možda budeš imao sreće.

Поздрав свима, неки савет како да заштитим ауто од глодара преко зиме. Други пут за три дана налазим прогрижене лешнике око и на самом акумулатору, вероватно се пацов завлачи да се греје од топлоте мотора. На срећу жице још није дирао.

Поздрав свима, неки савет како да заштитим ауто од глодара преко зиме. Други пут за три дана налазим прогрижене лешнике око и на самом акумулатору, вероватно се пацов завлачи да се греје од топлоте мотора. На срећу жице још није дирао.
Postoji sprej, baš za tu namenu, ali ne znam koliko ne efikasan.

Отров ће добити свакако, имам гаражу али је отвореног типа три зида и поред је шупа за огрев тако да му је вероватно база у шупи. Малопре сам био да обиђем ауто и нашао на још једном месту на звону мењача где је навукао десетак лешника.
Какве штеточине::jako_besan::

Pored otrova i mamaka, u neke garaže sam stavio električni rasterivač glodara, da li radi nemam pojma, al neka ga..

Mora redovno da se truje i opet ih ima nenormalno.
Ne truju svi pa je i to problem, dođu iz komšiluka, polja i ko zna sve odakle.

Pored otrova i mamaka, u neke garaže sam stavio električni rasterivač glodara, da li radi nemam pojma, al neka ga..
To samo troši struju,meni se u radionicu uvukao Puh, to je posebno bezobrazno stvorenje, ne plaši se čoveka kao pacov, stoji iza ćoška i gleda te u oči, ali bukvalno :D Ali kad sam ga video da stoji ispod tog rasterivača, odmah je završio i beton (rasterivač).

U autu jedino rešenje je ratluk, i da se kupi eterično ulje mente i eukaliptusa, ali neko kvalitetno koje baš jako miriše i da se sve naprska dobro.

Ekstremno rešenje koje je nekad pomagalo je ulje po izduvnoj grani i pustiš da se zagreje, ali svima je jasan i kontra efekat toga.

Imas one sprejeve sa kapsaicinom (ljuta paprika). To ne vole. Traje par meseci pa opet prespricas. Neki kazu da ne vole ni lovor a za ljutu papriku sam siguran da ne vole nikako

Taj elektricni rasterivac glodara je kratkog dejstva, brzo naviknu na njega, glad je glad.
Znam da na miševe deluje jer sam imao problem kada je par uvukao u klimu u dnevnoj sobi jer specijalac koji je montirao nije zapušio rupu od cevi spoljne jedinice i tuda su se provukli, napravili 100e štete na klimi ugrađenoj pre 4 meseca. Posle toga sam popunio rupu i kupio u gigatronu rasterivač koji je usmeren na klimu, palim ga kada krene hladno vreme.

Drugari kakva su iskustva sa VW Tiguanom 2009-10god?
Konkretno me interesuje limarija, da li je bolja nego na Pasatu b6?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Nazad
Vrh