AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Zanimljiva stvar kad se to desi uvek upali lampicu za grejace, a nekad i cek endzin. Posle ugasi sam od sebe. Probao bih to sa kontakto, ali nikad ne znam kad ce da se desi da duze vergla.

Meni je pustao gorivo kod pumpe u rezervoaru, tj.guma što dihtuje pumpu u rezervoaru kad bi natočio pun rezervoar, onda sam ja dva tri puta otpajao pumpu onaj džek i crijeva dok nisam na kraju uzeo silikon i namazao ispod te gume i zadihtao to. E sada ne pušta gorivo ali počelo se dešavati to sa verglanjem, pa sada kad razmislim baš nešto i ne čujem pumpu u rezervoaru da odradi kao prije kad se da kontakt

Kakva su iskustva sa auto friziderima?
Iskreno, nisam imao dodirne tacke sa tim ali ugrubo, meni treba nesto da drzi hladnocu na nekoj ohladjenij temperaturu nekih 8h dok auti stoji na parkingu. Jel vuce to cudo akumulator jako i jel postoji neki tipa da zaledim boce i da stavim u njega a one da odrzavaju hladnocu za to vreme pa da ne trosi akumulator?
Treba mi za jaja i tako neke stvari da mogu da prodajem u firmi a smene su po 8h pa da se ne pokvari u autu za to vreme

Постављао сам у другој теми, могу да хладе на 14-15-16 °С и мање, зависи од спољне температуре и да греју до 65 °С. Може на усб или на упаљач. На каблу се налази један стабилизатор или шта је већ, који упозорава и искључује фрижидер ако падне волтажа на акумулатору.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Oni mini ručni "autonomni" , manuelni, frižideri sa zaleđenim bocama vode su sasvim prihvatljiva i zadovoljavajuća stvar...
Ne brineš o struji, kablovima, punjačima i slično, a prilično dobro "drži 'ladnoću", ako nije na Suncu, i ne otvara se previše puta...

Тај је око 2000 динара, мало скупље може да се нађе са оригиналним коцкама у којима је течност која добро држи хладноћу када се замрзну или охладе.

Dacia logan 1.4 benzin nekad nece da upali, vergla motor da iskoci al nece da sastavi.. Bio kod par majstora niko nece da pogleda kaze dok neprijavi gresku a on gresku neprijavljuje vec da ostane auto kod njih danima dok se to nedesi.. I dok stoji kod majstora pali svaki put
I juce dok sam verglao probam malo kljuc da podignem na gore upali bez problem jedan elektricar kaze da nema sase da je do brave a meni se cini da bas jeste do brave paljenja kao da gubi neki kontakt

Прво пробајте кад тако дуго вергла да ли уопште баца струју на свећице. Скинете филтер за ваздух и напрскате старт спреј. Ако се јави и упали, онда тражите проблем на другом месту.

Dacia logan 1.4 benzin nekad nece da upali, vergla motor da iskoci al nece da sastavi.. Bio kod par majstora niko nece da pogleda kaze dok neprijavi gresku a on gresku neprijavljuje vec da ostane auto kod njih danima dok se to nedesi.. I dok stoji kod majstora pali svaki put
I juce dok sam verglao probam malo kljuc da podignem na gore upali bez problem jedan elektricar kaze da nema sase da je do brave a meni se cini da bas jeste do brave paljenja kao da gubi neki kontakt
Možda je neka svećica ali za početak

Zamolite ih da povežu Dijagnostiku i neka provere (Moguće da ima zaleđenih grešaka), ne treba čekati da ECU izbaci grešku na instrument tabli pa tek onda da se pristupi Dijagnostici.

Probajte tako par puta moguće da je stvarno kontakt brava (To prvo ode kod Logan-a) ovako mogu samo da nagađem možda jeste a možda i nije.

Da nema neki modul ili kako se već zove deo koji povezuje kod ključa, kod mlslim kao "code"....
Mene je tako zezao jedan drugi auto...

Постављао сам у другој теми, могу да хладе на 14-15-16 °С и мање, зависи од спољне температуре и да греју до 65 °С. Може на усб или на упаљач. На каблу се налази један стабилизатор или шта је већ, који упозорава и искључује фрижидер ако падне волтажа на акумулатору.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапаток
Imas li neku sliku, link pa da pogledam? Vidim po kombajnima vuku one kao korpa plavo-bele al ti su mislim autonomni

На послу имамо овакве од 20 литара.
43777d565e03048691de48aceb1d6308.jpg

Kakva su iskustva sa auto friziderima?
Iskreno, nisam imao dodirne tacke sa tim ali ugrubo, meni treba nesto da drzi hladnocu na nekoj ohladjenij temperaturu nekih 8h dok auti stoji na parkingu. Jel vuce to cudo akumulator jako i jel postoji neki tipa da zaledim boce i da stavim u njega a one da odrzavaju hladnocu za to vreme pa da ne trosi akumulator?
Treba mi za jaja i tako neke stvari da mogu da prodajem u firmi a smene su po 8h pa da se ne pokvari u autu za to vreme
Ako imaš mesta da parkiraš u hladovinu ne treba ti na struju.

Da nije senzor radilice problem?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh