AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

I da je nađe, treba je remontovati...😂
A treba i naći nekog ko će je remontovati....😂
Ne znam koliko uvaženi član ima godina ? 😃
Možda ima manje od te Fadip nožne pumpe...😂

Davne '90-te prošlog veka, drugar ode u Nemačku na raspustu na na fizikalisanje(bauštel, pranje sudova i pomoć u kuhinji), i za zaradu kupi polovan 123 200d
5, za 6000dm. U vreme kada je golf dvojka bio pojam, mi se vozili se tim autom kao kraljevi ili šeici. Naftaš, 5l/100km, nebih sada našao primer auta sa kojim bih uporedio taj osećaj, a vozio sam se u raznim kolima.
Što se tiče 124 imao sam ga godinu dana i prodao ga baš zbog korozije koja se po mom mišljenju nije mogla popraviti nego samo prikrpiti.
Ceo donji deo i do polovine vrata je probio koroziju. Kupio ga vašarski švercer za siću, bio prezadovoljan..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Imao sam 123 200d trosila desetku uvek,i u gradu i na otvorenom!
Zadnje sediste je bilo nesto sto nikad vise nisam imao u ovim romobilima.Ono je bilo veliko kao neki krevet,kad privedes prijateljicu tu je bila komocija ! 8-)

Imao sam 123 200d trosila desetku uvek,i u gradu i na otvorenom!
Zadnje sediste je bilo nesto sto nikad vise nisam imao u ovim romobilima.Ono je bilo veliko kao neki krevet,kad privedes prijateljicu tu je bila komocija ! 8-)
'Bem li ga, meni se vrti da nam je trošio oko petice. Doduše čuvali smo ga i poštovali maksimalno vožnja 50-70, 80 nismo prelazili da što više uštedimo, znači glumili penzionere. Mečka bila slonova kost boja sa taksija, sa navodno pojačanim trapom.
Ja sam vozio 124/200d i na otvorenom je trošio oko 5-5,5, grad se i ne sećam, ali nije bio potrošač.

'Bem li ga, meni se vrti da nam je trošio oko petice. Doduše čuvali smo ga i poštovali maksimalno vožnja 50-70, 80 nismo prelazili da što više uštedimo, znači glumili penzionere. Mečka bila slonova kost boja sa taksija, sa navodno pojačanim trapom.
Ja sam vozio 124/200d i na otvorenom je trošio oko 5-5,5, grad se i ne sećam, ali nije bio potrošač.
Bem li ga , meni je cesce radio na leru da bi mi bilo toplije kad smo golisavi na zadnjem sicu.Ovo nespominji mojoj zeni! 😇
Nikad nisam imao vozilo koje je bolje grejalo! 8-)

Још користим повремено оригиналне ладине пумпе, које су долазиле и комплету са алатом када се купи нов аутомобил. Кожна мембрана, са времена на време утрља се уље и ради. Мана је што ни једно куповно - кинеско црево не може да издржи, већ пукне од температуре. Е онда нађем наставке на вентил и где се уврће црево у пумпу све на навој и шелну. И старо црево од копресора. Буџевина али ради.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh