Capone
Član
Ok hvala na predlozima, a od starih mehaničkih nema preporuka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam 123 200d trosila desetku uvek,i u gradu i na otvorenom!Davne '90-te prošlog veka, drugar ode u Nemačku na raspustu na na fizikalisanje(bauštel, pranje sudova i pomoć u kuhinji), i za zaradu kupi polovan 123 200d
5, za 6000dm. U vreme kada je golf dvojka bio pojam, mi se vozili se tim autom kao kraljevi ili šeici. Naftaš, 5l/100km, nebih sada našao primer auta sa kojim bih uporedio taj osećaj, a vozio sam se u raznim kolima.
Što se tiče 124 imao sam ga godinu dana i prodao ga baš zbog korozije koja se po mom mišljenju nije mogla popraviti nego samo prikrpiti.
Ceo donji deo i do polovine vrata je probio koroziju. Kupio ga vašarski švercer za siću, bio prezadovoljan..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
'Bem li ga, meni se vrti da nam je trošio oko petice. Doduše čuvali smo ga i poštovali maksimalno vožnja 50-70, 80 nismo prelazili da što više uštedimo, znači glumili penzionere. Mečka bila slonova kost boja sa taksija, sa navodno pojačanim trapom.Imao sam 123 200d trosila desetku uvek,i u gradu i na otvorenom!
Zadnje sediste je bilo nesto sto nikad vise nisam imao u ovim romobilima.Ono je bilo veliko kao neki krevet,kad privedes prijateljicu tu je bila komocija !![]()
Bem li ga , meni je cesce radio na leru da bi mi bilo toplije kad smo golisavi na zadnjem sicu.Ovo nespominji mojoj zeni!'Bem li ga, meni se vrti da nam je trošio oko petice. Doduše čuvali smo ga i poštovali maksimalno vožnja 50-70, 80 nismo prelazili da što više uštedimo, znači glumili penzionere. Mečka bila slonova kost boja sa taksija, sa navodno pojačanim trapom.
Ja sam vozio 124/200d i na otvorenom je trošio oko 5-5,5, grad se i ne sećam, ali nije bio potrošač.
Imao sam noznu kvalitetnu pumpu, kupio otac kad je bio po Poljskoj. Ukrao mi komsija, nju i jedan mali francuski kljuc. Nemogu da je prezalim.Ok hvala na predlozima, a od starih mehaničkih nema preporuka?
Mlad si bio pa ti je sedište bilo udobno.Bem li ga , meni je cesce radio na leru da bi mi bilo toplije kad smo golisavi na zadnjem sicu.Ovo nespominji mojoj zeni!
Nikad nisam imao vozilo koje je bolje grejalo!![]()