AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

I dalje je tako. Meni je registracija 19000 za 3.0 i preko 220ks. Jos ako si u pdv...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
A pick up vozila i dzipovi se kod nas mogu registrovati kao teretno,bar je tako bilo ,ne ?.Mislim ako je to jos u mogucnosti,eto resenja voziti nesto sa hulkom ispod haube a jeftinijom registracijom :).

Moze ako imas N1 od proizvodjaca, sve ostalo je registrovano uz ::novac:: ko je u PDV-u, a kupuje novo za sad mu je najbolji izbor u Srbiji Ford, ima da bira izmedju Focusa i Kuge sa N1 homologacijom, jedina mana je sto se registruju na 4 sedista.
 
VW Bora 1.9 tdi,101 ks

Malo pre mi se desilo da sam ubacio u rikverc da izadjem sa parkinga i nisam mogao da izbacim ručicu menjača dok nisam ugasio motor. Pedala kvačila neće da se vrati. Tako je reagovala i u prvoj brzini. Ubacim u prvu,krenem,vratim je rukom,pa onda prebacim u drugu. U vožnji u ostalim brzinama nema problema. Šta to može biti?
 
Jedan od cilindara ne valja.Treba da proveriš da li je u pitanju cilindar dole na menjaču ili cilindar u kabini na samoj papučici kvačila a možda je samo otpala opruga koja vraća papučicu nazad kao što je kod mene bio slučaj jednom prilikom.
 
Hvala na odgovorima!
Sad ne može uopšte u brzinu. Verovatno nema više ulja,a i neko upozorenje se javlja na instrument tabli. Ujutru ću sipati ulje,pa da pokušam da odem do majstora.
 
Nama je danas dihtung glave otisao. Stali smo odmah pa se nadam da dihtung+ravnanje glave ce biti resenje.
 
Preksinoć vučem čergu preko Iriškog venca, radim kamion u S Mitrovici i pukne mi crevo od turba prema interkuleru jedva sam se dovukao u Sm
Juče zamenim i vatra
Dobar je kašljo vuče i na 750 000km
57b14002e977adaed78085962497def7.jpg


Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
е јбг... пази само на те црногорске мајсторе да ти кожу не одеру:osmeh:
 
Познаник остао без горива голфом 5 у цг и не зна шта га снађе дошао ђетић ће га кресне и одро га ко муса јарца
 
Poslednja izmena:
Možeš ostati bez goriva zbog x stvari,pazi samo kad osudiš da te ne zadesi ista stvar:osmeh:. Desilo mi se sa cevi od visokog da se rasputio holender i šikljala nafta auto išao normalno dok nije iscurilo 25lit nafte i počeo da štuca
 
Pre jedno mesec dana sam išao u NS sa porodicom i zvekne mi alternator na Rešo Laguni na autoputu... Isključim klimu, ventilaciju, radio, svetla sve što sam mogao i jedva dođem do sajma, parkiram i dalje ni makac. Ispraznio se akumulator do kraja. Uzmem telefon, internet, listam oglase i iz treće pronađem čoveka koji ima odgovarajući alternator. Da bude zanimljivije, bio je u blizini sajma, pokupio me, otišli do njega po alternator i alat, vratili se nazad, pomogao mi da ga zamenim i čovek mi naplatio samo alternator (ni da čuje da ga počastim a kamoli da naplati više) za koji je inače tražio 30e a ona dvojica 50e.
Pretpostavljam da ne čita ovaj forum ali još jednom, hvala Roberte!
 
Fala Bogu jos uvek ima ljudi u pravom smislu te reci.
Ja skoro sa motorom ostao na putu bez goriva. Jedno 2,5 km od kuce i cekao rodjenog oca 20-25 minuta da upali kola i donese balonce iz garaze da mu naspem. Ne znam kako, ali eto desilo mi se.
 
Nazad
Vrh