Lentic_98
Član
Tu su verovatno nijanse upitanju u jacini stiskanja pedale kocnice kada ce se upaliti ABS a kada ne
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne vozim ga često. Ali sam sad sa njim prešao 300km i bilo je svakakvog kočenja. Na kraju sam bio ubeđen da brljavi neki senzor.Kao sto rekose to je ABS odradio svoje. E, sad ako ti taj auto povremeno vozis, a vise vozis neki drugi mozda jednostavno nisi naviko na njegove kocnice. Ja sam bas zapazio da ne odreaguje kod svih ABS isto. Kod nekih mnogo lakse i cesce.
Šta može da bude da auto pri kočenju trza. Znači ne cima volan kao kad su krivi diskovi, nego kao da koči u prekidima (nekim impulsima). Da napomenem da se ne dešava stalno. Prvi put se desilo kad mi je izleteo čovek sa sporednog puta i pri nekih 100km/h sam morao naglo da zakočim, danas me hvata žuto na semaforu i sa 30-40 normalno kočim kad ono opet poče da trza. Kao da u deliću sekunde stegnu klešta, pa onda u deliću puste i onda opet stegnu i tako dok ne pustim kočnicu, bude baš gadno kad si u autu. Na pređenih 300km to se desilo 3 puta. U pitanju je VW Bora.
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Kuku njemu kao kupuje za sebe a onda trgovac a raketa 620 000kmŠifra kuku meni,kuku tebi.
Ceo auto.
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока