Kod nas su do 2500 ccm vaše tajkunske cene a preko 2500 ccm treba da digneš kredit za registraciju. Do 2.0 registracije su 250-300 e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daćemo vam gaPa kada ste jaka drzava ekonomski, valjda zahvaljujuci predCedniku, mi smo ovamo gola gologuzija.
Ako se pitanje odnosi na mene. Da, oseti se tek kada pritisnem kočnicu. Ne baca on nigde, ide i dalje pravo mada i volan je usmeren da ide pravo. Samo se oseti to "neravnomerno" kočenje, ne znam kako da se izrazim. Neće polako normalno da usporava, nego kao da secka dok koči (zakoči pa pusti i sve tako dok ili ne stane skroz ili ne pustim kočnicu). Kao kad ga ABS koriguje u krivini.Pocne da ti trza tek kad prikocis?,, sta znaci trza ceo auto-trza kao u stranu da baca?
Kod auta mi naj žalije registraciju platiti
Hteo sam da menjam auto na proleće i da uzmem A-4-6 karavan ali 100_110ks i 1,9
Medjutim crko mi fijat pa sam morao ranije i razmišljao sam o A-6 2,5 tdi on je je ftin ali ubi registracija
A baš me uhvatilo da sam kupio neku zemlju i kempericu i što šta pa je budžet opasno srezan uzeo sam pasat 1,9tdi 66kw
Registracija je jeftinija nego za fijat koji je bio 84kw
Da nije tako skupa registracija uzeo bih mecu e230cdi karavan on mi je baš lep
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
U fbih su registracije dosta veće za slabija auta, nisam pratio koliko ide za jače.Da vidite tek cirkus sa cijenama u Federaciji ili Brckom.U FBiH su registracije manje u prosjeku za 200 evra za vece kubikaze a u Brckom su vise nego dva puta manje.Npr,Jeep Grand Cherokee u RS je 800 evra,u FBiH je 400-450 evra a u Brckom je 300 evra.Na manjim snagama i kubikazama razlike su manje ali na vecim su bas veeelike razlike.
Sent from my A6 using Tapatalk