Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to sa pojasevima jedu g..na. Po zakonu mora da budu i pozadi inace su tehnicki neispravni. Znaci nijedna Zastava 101, 128, Fica i jos nekoliko starijih auta nece moci da se registruju, tj. da prodju tehnicki. Ne znam da ih nepretvore u dvosede. Atest ne znam da li ko radi. Ako je proizvodjac konstruisao voozilo bez pojasa i tako je islo 50 godina, kako odjednom ono ne valja. Isto tako i za zatamljena stakla. Folija mora da ima homologaciju i opet mora da ide na atest. Ali niko nema opremu da ga izvrsi. Sve u svemu zakon o bezbednosti saobracaja kao i putevi u Srbiji. Pun rupa.Treba ti papir od boce,od isparivaca i multiventila, boca ne moze starija od 5 god( kad radis latest). Boca vazi 10 god ako novu uzmes i uradis atest, atest sam platio 6000, i agenciji za bezbednost nesto manje od 4000, tehnicki i saobracajna nova blize 3000. radio pre mesec dana.Na atestu cesljanje kola komplet to jos u zivotu nisam video, stakla ,farovi,stopaljke moraju homologaciju imati, sve mora biti u kolima 100% ispravno.meni su cak spustili broj mesta sa 5 na 4 jer 4 pojasa imam. 30 slika slikali, creva homologaciju moraju imati. cirkus
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Koje su cene ostalih derivata .?A voznja na gas se najvise isplati nama blizu Drine. Sa druge strane oko 35 dinara litra![]()
Tako je.Pa znaci ako je boca stara 4 godine onda moze da se atestira i da se tera 5 godina? Tako mu valjda ispada. Sta su zakomplikovali oko tog gasa da je to cudo.