AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Skapirao, zato sam izmenio post...
Znao sam za to pa smo radi svake sigurnosti legali ispod

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Грунт, ако ћеш возити мало габаритније или крупније особе на задњем седишту тражи даље. Ништа више места него у лади ниви.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Немам габаритну екипу😄Делови,одржавање то ми је суштина не патим од неког луксуза занимају ме искуства ако их неко вози,знам ја да је то ауто за сиротињу😂

Није у питању луксуз него седи и види лично. Имамо у фирми 2023 годиште и у селу 2025 годиште, стигао пре месец дана. Све је масивно урађено од унутрашности и лично што се тиче простора као да си у лади ниви, само дебља и мекша седишта и боља изолација. Дизели обавезна дпф течност, ако је потрошена броји ти километре колико си прешао без ње.
Е сад што се тиче теренске вожње велика мана је што је хладњак климе и интеркулер скроз напред и ниско постављено у предњем бранику. Нека дивља животиња или грана ето штете.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Није то баш толико страшно. Возим их и ја у фирми, обилазимо базне станице и ту буде свега, од камењара, шумских путева куд се извлаче дрва до класичних шикара гдје се не види куд возиш.
Никад проблема да се оштети интеркулер или хладњак, али јесте код модела из 2018 да се закачи она клапна на издувном систему. Читав патос је раван само та буџа на сред аута вири испод и конектор је окренут ка доле. На новијим моделима су то поправили.

Nazad
Vrh