Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od lovackog udruzenja cini mi se . Pitacu ga bas . Znam da su mu nudili nagodbu da ih ne tuzi ,ali nije pristao i islo je preko suda . Na tom delu puta je bio postavljen znak za divljac na putu .Od koga je naplatio
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Svarno neznam po kom osnovu? Dal bi se moglo tuziti kad bi se to desilo sa srndacem?Moj kum je udario autom divlju svinju ( tj. ona je u njega udarila ) i lepe je pare naplatio . Steta na autu je procenjena na 100% .
Ne znam niti me interesuje . Podelio sam samo ovo iskustvo za koje znam da je naplacena steta .Svarno neznam po kom osnovu? Dal bi se moglo tuziti kad bi se to desilo sa srndacem?
Zvao ih ne rade ugradnjuAudio power u Futoskoj ulici, prekoputa elektro skole, NS. Rade reparaciju zvucnika a i sve zivo prodaju sto se tice ozvucenja i pratece opreme, uz to nisu ni skupi. Meni su za prosli auto menjali vesanje na jednom zvucniku i uzeli negde oko 500din. To je bilo 2020, tako nesto.
@mirosti obustavi pretragu...Ajd, videćemo ima li negde te 126-tice.
Moj košija koji voli mečke, i trenutno vozi 124-ku k'o čaša, mi je pominjao da je bila takva 126-tica negde u Smederevu.