Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda si bas jeftino prosao,ja platio ciscenje dpf-a 150e plus ruke 80e a za tu tecnost prvi put cujemImao slučaj sa C4. Vozao tako sa upaljenom lampicom dok mi nije otišao u tzv "safe mode" i nije dozvolio preko 80 da idem. Kad sam ga ugasio radio ventilator još par minuta i vidim da sam nešto zeznuo. Odem do servisera, oni ga "očiste" uzmu 12.000 dinara i posle tri nedelje isto. Problem je što se vozi auto na kratkim relacijama i ne stigne da odradi regeneraciju. Sada čim se upali lampica, leti ređe a zimi češće, isteram na autu put i vozim 130 km do prve sledeće naplatne (14 km) okrenem i ona se ugasi tj izvrši se regeneracija. Uz to sam platio i 10.000 dinara da mi dospu tečnost za regeneraciju koja se nalazi na vrlo nepristupačnom mestu ispod rezervoara kod zadnjeg levog točka. Neki su čak izbacivali PDF filter ali onda se mora i kompjuterskinešto menjati, a to sve košta plus što postoji realna opasnost da ne prođe sledeći tehnički jer fali ovaj filter.
Jednom rečju nije dizel auto za vožnju samo po gradu tj. na kratke relacije.