mirosti
Član
Meni će biti jeftinije, 97kW..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja danas registrovao auto i bas mi cudno sto nije skuplje. Posle 2 sata zovu iz agencije zaboravili da mi povecaju cenu polise za 20% i da se vratim da to rese. Kazem hocu naravno ,ali sledece godine.Poskupljenje ragistracije 4000 za kola 2.0tdi 103kw
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Negde sam pročitao, ne znam koliko je istina, da u tom autu u saobraćajki nikad nije zabeležen nijedan smrtni slučaj...Ima li neko volvo xc90, neka iskustva?
Meni nisu zaboravili dodati tih 20%Ja danas registrovao auto i bas mi cudno sto nije skuplje. Posle 2 sata zovu iz agencije zaboravili da mi povecaju cenu polise za 20% i da se vratim da to rese. Kazem hocu naravno ,ali sledece godine.
Da,nisu zivi da kazuNegde sam pročitao, ne znam koliko je istina, da u tom autu u saobraćajki nikad nije zabeležen nijedan smrtni slučaj...
Moze, ALI potrudi se i stavi ga na punjac nekoliko puta godisnje, narocito da zimi bude pun. Radice to super, samo aku nece biti stalno pun dok ti ne napunis.Једно питање у вези струје на југу, имам понуду за акумулатор од 97-100 ампера скоро нов. Физички може да стане али ме брине то што ауто има компјутер. Да ли ћу га оштетити са толиком струјом? На послу сам возио југо са акумулатором од трактора. Не знам да ли су тамо нешто чачкали са струјом али ауто је тако ишао годинама.
Tačnije 16 godina za redom naj bezbedniji auto.Negde sam pročitao, ne znam koliko je istina, da u tom autu u saobraćajki nikad nije zabeležen nijedan smrtni slučaj...
Megane, zadnja linija, 1,5 dci, gubi antifriz. Ne tehničkom pregledu je kontrolor primijetio da nedostaje antifriza u posudi. Vlasnik je odmah otišao u trgovinu, kupio litru antifriza i pola litre dolio u sustav. Odvezao se doma, cca 15 km i idući dan opet prazna posuda. Nigdje nema vidljivog traga puštanja.
Dolijano 1/4 litre, zabilježen nivo u posudi i ostavljeno nekoliko sati. Nivo se nije promijenio. Nakon toga upaljen motor i nivo u posudi je počeo rasti (normalno jer se tekućina porastom temperature širi). Motor je radio sve dok termostat nije propustio cirkulaciju kroz hladnjak (otprilike pola sata, možda i duže) i onda ugašen. Kako se motor hladio tako se snižavao nivo u posudi i spustio se cm niže nego je bio nakon dolijevanja. Ispod auta i sve što se može vidjeti ili opipati je suho.
Ulje je crno jer ga uskoro treba zamijeniti i nivo je ok (na sredini između min i max). Dok je motor radio vizualno je kontroliran dim iz auspuha. Gotovo je nevidljiv i nema promjene boje kada se doda gas.
Ima li netko ideju gdje se gubi antifriz? Što prvo prekontrolirati?