Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A bmw imas za stiskanjeZnaš šta sam hteo reći, ne budi bukvalista, čitaj između redova..
Ma nisu to uopste spori auti nego su kod nas zbog idiotskog poreza na kubikazu popularni mali motori. A to su sve klot pocetne verzije. Ni cuveni golf 2 1.6 dizel nije nista startniji i brzi. Provozaj 300D turbo pa reci da je spor. Ili jos bolje 300E.Smisao šta sam na početku hteo da kažem u vezi astre i golfa, kako nije toliko ni bitno za jednog prosečnog korisnika koji je brži, ili bolje vuče, nismo klinci pa da idemo na 400m,sasvim je dovoljno za većinu koliko su brzi, pa rekoh da se našalim na račun "dede"...
Luka, znam bar ja kakva je to lađa, auto put i leva traka isto idem ko i svi koliko je dozvoljeno i stignem na more recimo isto ko i drugi, 15 minuta gore dole... Na duge staze ne smeta što je daleko sporiji od modernih vozila ih 21og veka... Vozim celu noć i ne budem umoran... Sasvim druga stvar je što ja taj auto volim, vezujem se za gvožđe, smatram ga kao člana porodice, i ima posebno mesto... Određena vozila, bez obzira na njihovo stanje, jednostavno nešto kliknu u meni, imaju svoj šarm, "x faktor" šta god, i kod takvih situacija brojke nisu bitne, da li to bilo ubrzanje, ili njihova vrednost ne bitno...
Malo sam smorio, morao sam koju prozboriti, ne zamerite... Ko shvati, shvatio je...