Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj matori vozi kamion preko 20 god. to su ljudi sa iskustvom i njima se ne moze bas tako lako greska desiti.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Pa jel nije od skora dozvoljeno obilaziti traktor i na punoj liniji ako nema nikog u susret?
I ja sam cuo mnogo gluposti ali nisam reagovao na svaku, tako da svako ima neko svoje misljenje..Vecu glupost nisam skoro cuo.
Momo ti kamiondzije su svaki dan za volanom i voze uglavnom iste ture tako da ih i policija zna. Onda je dovoljno dobar dan, dobar dan, izvolte crvena da se pocastite ti i kolega. O hvala, srecan put. Komsija na punu liniju preticao traktor koji se kretao oko 20 km/h gde je dozvoljeno 50 km/h i ode dozvola na par meseci i 16000 dinara. Ubrzo posle toga navataju jednog mog druga kamionom u istom prekrsaju. On naravno sve zavrsi kao sto sam gore napisao.
taj nezna dase ponnasa,max je 2 iljadeMene mustrao skoro u simanovcima za trake, nisam ni potvrdu imao, krenuo k'o onaj u svatove. Nagodili se na 1500rsd i vozi dalje..kazne na firmu su prevelike, treba voditi racuna. Drugu na kraju kampanje istresli sve iz dzepova sto je imao i jedva ga pustili opet, oko 13.000 im dao.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока