tm30
Član
Prox ide komplet odozdo sa body 950 i 930 e sad za kvalitet neznam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
950 je dobra a 930 nikako,to je obicno sr..eProx ide komplet odozdo sa body 950 i 930 e sad za kvalitet neznam
Kolega ako dozvoljavas da prokomentarisem,dali ti to hoces da kazes da je lada niva bolji terenac od patrola,pajera,l200?Dosta puta iza mene je u snegu ostao patrol, pajero, l200.
Motor jeste bezveze, ali radi.
Ja sam ugradio plin isti dan kada sam je doterao, i troši koliko ga odvrnem.
Samo jednom do sada sam stavio lance na nju i to nije moralo.
U mom brdskom kraju nikakav auto nemože joj ni prismrdeti.
Kod starijeg tipa je dosta bolja limarija..
c20ne je 2.0 multipoint , 115 ks , ima rupe u klipovima pa ne mogu klipovi stici ventile ako prezubi, zlo od motora , prelaze jako puno i sto je najbitnije ne kvari seJa sam nekada hteo da ubacim od Fiata124, 115konja, ali tih motora više nema od kada su turci prestali proizvodnju.
Za taj opel neznam, verovatno je dobar. Jeli to karburator ili ajnšpric?
Treba mi dobar benzinac koji može da je vuče uzbrdo trećom, jer tako savlađuje sneg i led.
Mrtav motor(čitaj dizel iz G2), tu nema šta da traži. To može da ide samo po ravnom.
950 je dobra a 930 nikako,to je obicno sr..e
moj omiljeni motorc20ne je 2.0 multipoint , 115 ks , ima rupe u klipovima pa ne mogu klipovi stici ventile ako prezubi, zlo od motora , prelaze jako puno i sto je najbitnije ne kvari se
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka
Guma za l200 je od 35.000 po komadu pa na vise ali traju oko 120.000-180.000km a cela niva se raspe na 50.000km.Tako da ta 2 auta je glupo porediti.L 200 nigde nije stao a nosim sa njim i teret od 1000kg u gepeku vode za prskalicu.
Nekidan kupljen hladnjak za L200 za tričavih 28000 din.
Jedna guma za svaki gorenavedeni košta kao 4 za nivu..
Itd, itd..
moj omiljeni motor
- - - - - - - - - -
Guma za l200 je od 35.000 po komadu pa na vise ali traju oko 120.000-180.000km a cela niva se raspe na 50.000km.Tako da ta 2 auta je glupo porediti.L 200 nigde nije stao a nosim sa njim i teret od 1000kg u gepeku vode za prskalicu
Pazi ja sam na početku 20-ih studnet zavešne god od oktobra mašinskog fakulteta tako da nisam bas laik. Ovo za ele automobile ti kazem jer to kažu ljudi koji su on nas dva, bez ljutnje svetlosnu godinu. Evo samo jedan primer reicmo Banat teško oranje koliko jedan Rus npr 820 potrosi po jutru hektru nebitno? Zamilis npr nekim čudom ele Rusa kako ore, koliko bi struje potrošio na to? Mislis da ta struja dolazi iz neba? Koliko nuklearnih elektrana treba da se napravi da bi se sve to proizvelo? Zamisli od jednom nestane Sus motor, mislis da ne bi bilo zagadjenja od silinih elektrana i ostalih sto mi i ne znamo? Evo primer da saobracaj zagadjuje oko 12% od ukupnog zagadjenja ove planete, spram industrije to je bizaran procenat, itd itd. Drago mi je sto se ne ljutiš, svako dobroJa se uopste ne ljutim na tebe, jer ocigledno imam najmanje dvostruko tvoje godine, pa sam, jelte, mozda nesto i vise naucio.
Ako ne zelis moje iskustvo, ti onda strpljivo sam pokupi, nemam nista protiv.
Sto bi rekli: misljenja su kao guzice - svi ih imaju..
btw, ja bih ipak radije vozio novog juga, nego golfa od 30godina, ali to je moje licno misljenje-nista obavezujuce.
To sto sam rekao da ce za 10.godina elektroautomobili preovladati prerano je da me demantujes, sacekaj da vidimo.. Dali bi neko verovao pre 10-tak godina da ce smartfoni sa displejimapreovladati i da ce ih vecina moci kupiti?