Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne menjau se sve tablice sa slovoma sa kvacicama ja ima đf i nisam menjao sad vec menjam kad istice saobracajna ,menjaju samo oni kojima istice sobracajna ili su oštecene tablice ili vozilo menja vlasnika pa sve ide novo.
Obično je ispod auta kanal tehničkog pregleda,i znaju ga dobro pa i ne obraćaju pažnju previše....Meni farba na starom opelu sva propala od sunca,na haubi oljusteno malo,kako cu samo proci tehnicki to zaista neznam,da vas pitam nesto,jel gledaju ispod auta kakvo je stanje?
Zaista je kviz pitanje koji auto iz '86 vredi 4k€.
I treba da traze ram i kabinu, pre neki dan covek u selu poginuo ,izvrnuo se u kanal ,nije imao kabinu, da je imao mozda bi preziveo.Vozio sam jutros BMW e36 kupe na tehnicki.
Na zadnjem levom rubu iznad tocka je imao vrlo sitan udar skoro da se i ne vidi. Trazili mi to da zafarbam kao zbog slikanja. Uradio sam to i auto proso. Cudno sto to trazili ali nisam hteo da se sa njima prepirem zbog toga. A inace je sve resto u bez prekornom stanju. Plus slag odozo mora nove tablice i saobracajna zbo cć sto imao na njih.
Jedan covek ispred mene je bio sa IMT 558 kojem su trazili ram ili kabinu da ima. Kako se ja secam 558 nije imao fabricki ram. I jos su mu trazili rotaciono i da zameni prednje gume jer izpuckale...
Ovde u selu jedan prevrtao 560 jedno 15-tak puta, kabina nigde nije mrdnula, cak ni krila nisu mnogo ostecena, jedino je krov spadao sa kabine prilikom prevrtanja jer bi on proleteo kroz njega.Nijedna kabina na imt-u neće izdržati prevrtanje.... Ram još manje,ali se možda lakše izvuče traktorista. U svakom slučaju nedao Bog nikome.