Gost 16052020
Član
Ako dobro razumem, čovek je rekao da njemu taj auto vredi i da ga ne bi dao za toliko čak i kad bi neko ponudio. Možda postoji i neka sentimentalna vrednost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto mora da bude vr6 da bi bio sentimentalan... meni auto zavrsava posao da ne idem peske, kad budem hteo da se trkam, kupicu adekvatno vozilo za to...A sta izaziva sentimentalnost u Golfu 2?Da je u njemu neki vr6 i da je egzotican po pitanju opreme,ovako obicna limenka koja je odavno trebala pod presom da zavrsi.
Taj golf je jedan od milion i vredi po kg i nista vise.
A ne daj boze da ga udari neki noviji auto.
A ne daj boze da ga udari neki noviji auto.
Lično ne bi nikada dao 2000 e za auto koji je skoro 2 puta punoletan ma u kakvom stanju bio.
Da nije IMT?Auuuu...a ja hocu sutra da idem da vidim jedan iz 86ste za duplo više love...jbg...mislim ne vw,neku drugu marku...
Zaista je kviz pitanje koji auto iz '86 vredi 4k€.
164.00 tacnije. Barem su svi koje sam ja video toliko presli.To je ta carobna brojka. A o G-2 sta reci? Kanta koju je pregazilo vreme pre nekih 20-ak god. Ali najjaci su ovi vlasnici kad na oglasima po internetu stave cenu po 1000 i + evra i napisu: "Moze zamena za jeftinije" To je verovatno ta sentimetalna vrednost.Svi su ubeđeni da nije prešao ni tih 150.000.