Kosjerac
Prijatelj Foruma
U narodu kazano"Svako pranje opela sve manje".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Немојте бити смешни,ајде по чему ако већ имате нешто конкретно,ако је лични утисак онда поштујем и неби онда дискутовао о томе.
Aco sve zavisi do odrzavanja, dodji mog da vidis, trenutno nemam vremena kad budem imao celog cu ga islikati, cisto da vidis...
I naravno nije na prodaju, nema para....
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
То је већ лични утисак и субјективно мишљење.У то нећу да улазим,јер лепота је у оку оног ко гледа.А што се тиче Пассата 7 прешао сам са њим доста километара,чак и у цугу фину количину,ауто је фантазија,а инсигниуу има рођак,вожена пар пута.Мотор,потрошња,мени изглед и генерално први утисак на вожњу је дебело на страни пасата.Realno,objektivno,linija pasata je smesna naspram insignije,takodje unutrasnji dizajn insignije je par godina ispred pasata,bio nekad pasat babaroga.
што
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Naravno, te bajke da je auto neunistiv itd, su gluposti, budali daj bilo sta ima da unisti... samo kazem, auto je veoma zahvalan uz minimalno odrzavanje, a to sto ga je vreme "zgazilo" to je nesto drugo.Naravno Deks. Medjutim, hteo sam da skrenem paznju da ipak nisu neunistivi kao sto mnogi vlasnici tvrde, a ipak su cene prilicno visoke. Svaka cast tebi za tvog i obavezno postavi neku sliku.
Ja sam imao astru f kao koska jaka i unutra ocuvana samo tako i sad iso da gledam jednu, a ona dres.
Kakvo mišljenje imate o Ford Fusion-u?
Jedan moj kolega ga ima. Meni se jako sviđa jer su visoka sedišta (lako se seda i ustaje tj. izlazi), visok je pa nije kritičan za lenije, ima solidan gepek sa ravnim podom (može lako staviti i izvaditi džak- dva), nije preterano velik automobil, meni lično se sviđa njegov spoljni izgled... E to je ono što ja kao laik primećujem, tj. ono što bi meni bilo bitno i trebalo. A za ono drugo - motor, menjač, limarija, kvarovi, servis, rezervni delovi, cena održavanja ... e to ako neko zna bio bih mu zahvalan ako napiše neka iskustva...
Zavisi,ja moj golf 2 nebih ni za 2000e prodao-bar meni toliko vredi jer za te pare nebih mogao bolji auto da kupim-kupis neki a eventualno motor ne valja pa menjac ne valja i slicno i na kraju od kad si ga uzeo treba odmah da ga popravljas+pitanje koliko ce da ide a u ovaj sednem kao gospodin okrenem kljuc i vozim.Ne kazem da je u nekom stanju ali tu je i ona cinjenica da ima predjenih kilometra vise nego ceo auto park-plac i sebe je bar 5 puta isplatio i cak da mu sve gume otpadnu nije za zameraciju ali jos sljaka.
Nece bas skoro na red doci auto. Cisto pitam jer me interesuje...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Nece bas skoro na red doci auto. Cisto pitam jer me interesuje...
Ja sam se dvoumio izmedju forda fusiona i opela merive,i na kraju uzmem Opela,auto je po meni jako dobar,isto ravan gepek dosta prostora unutra,jos kad se obori zadnja klupa bude kao kombi , na fusionu mi se nije svidjala zavrsna obrada plastike kao i sedista... inace imam 1.6 benzin i automatic menjac...