jolecompany
Član
Sve je to slicno.Misliš da je Agronov lošiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to slicno.Misliš da je Agronov lošiji?
Do sada torpedom 90 ali ove godine stvarno moram da predjem na kompaktniji traktorHvala na informaciji a kojim traktorom radi, kod nas bi radio u vinogradu sto moze da se prodje sa vucenim nekih 5ha,ostalo bi opet nastavili nosenim.. nema puno mesta za okretanje i kratki su redovi..
Hvala na info hocu da probam konkurisati ana predracun pokrajinski pa kako bude.. Ima morava agron i u sm imaju neke agrose turske atomizere u ponudi.. Tu su po cenama sva 3
Zato i pitam da li baš mora Moravi?.Ja sam uzeo novi Agronov prošlo leto prilično dobro su unapredili proizvodnju onako je solidno odrađen.Sve je to slicno.
Javi utiske za agrosu, taj nije bio u ponudi ranijih godina...Ma jasno sve to ima kod nas agron vuceni 1500l rade dosta vinograda.dvomim se izmedju agrona morave i agrose idem od ponedeljka da vidim moravu i agrose to ima u Sm
To je turski al pocinkovan ventilator i sasijaJavi utiske za agrosu, taj nije bio u ponudi ranijih godina...
4-5 km/h je najbolje za voće.
Ja uglavnom idem 3. sporohodnom, 4.5km/h.
Kada žurim, iz bilo kog razloga, 1. brzohodna, 6 do 6 5km/h.
Tada napravim oko 20% jaču koncentraciju pesticida, da bih otprilike dao sličnu dozu AM po ha.
A sta cemo za vetar? Treba probiti krosnju.....Da tako izgleda po tabeli, pa i plan mi je da brže idem za istu ili sličnu potrošnju.