mealy
Član
pa po vetru se ne prska ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vetar na atomizerupa po vetru se ne prska ;-)
Pa da,sve preko 5 km je mnogoAha, sada te kapiram
Pa 4.5km je po meni skroz OK.
Na Dragoneu imam 2 brzine vetra + ugao peraja moze da se podesava. U drugoj brzini vetra i veci ugao traktor od 45ks bukvalno nema dovoljno snage da ga okrece u mestu punom brzinom, a kamoli da vuce i radi sa njim. Mada meni je dovoljna prva brzina i neki srednji ugao, ne radim neke bujne zasade.i ja se slazem sa Radashinom gore, 4-5km/h bi trebalo da bude sasvim OK, relativno se brzo isprska, a opet pokrovnost bude OK i vetar (znam da je Vaosvac mislio na vetar propelera, malo sam se nasalio) bude cak i na sporom setovanju propelera dovoljno jak da prodre u vecinu kruna... mozda ne za 40 god stari orah, ali vecina ovog sto gajimo, mislim da moze da prodre i vetar na sporijoj brzini sasvim OK... na dosta vecih atomizera tu je uvek i druga brzina ako bas zatreba, ali onda cesto ne moze mali traktor da vuce (tj vise da okrece kardanom) ili nosi takav atomizer
Comet je ipak comet ,sve ostalo nije lose ali ni blizu ovomeOn ili Agron. Agron je takođe dobar, a jeftiniji je. Ima Delta petoklipnu pumpu, nije Comet.
Nardi polovan ili nov ,i gde si video cenu ako mozes postaviti ovde da vidimIma li neko nardi noseni ili vuceni atomizer cenovno vuceni je slicna cena kao morava a po kvalitetu me zanima koji je ubprednosti