nesto2
Član
Pungul Novi SadPozdrav.
Zna li neko dobrog majstora za remont pumpe atomizera? Npr do 100km od Zrenjanina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pungul Novi SadPozdrav.
Zna li neko dobrog majstora za remont pumpe atomizera? Npr do 100km od Zrenjanina.
Sve potpisujem, osim sto gledajuci od pozadi desna strana vise nosi od leve'Mi radimo sa agromehanikom 440litara sa okruglim ventilatorom i komanda iz kabine..za 15godina menjana samo vazdusna membrana par puta ,antikap gumice i one okrugle oko dizne.
Jbg kako kad nekad vako nekad nakoSve potpisujem, osim sto gledajuci od pozadi desna strana vise nosi od leve'
ja skoro kupio neki caffini polovan, ok radi manje vise... imo sma noseni moravin, sa komet pumpom (samenjena moravina pumpa) i za nesto nize je radio manje vise ok...Imam ponudu za novu Moravu 1000 litara, vučeni. Comet pumpa, prohrom grane...
Ima li neko iskustva?
Kupljen nov 2018, ne znam da li su pravili neke izmene u tom modelu, to pitaj u Moravi. Radi ok posao za te pare, nisam imao problema ni sa pumpom ni sa ostalim delovima. Koristim ga samo ja na 5 ha, ostalo je mladi zasad i on to resava lako. Posto ga ne silim i ne njakam bilo mi je cudno kad je napukao var kod spoja rude i sasije, to sam prevario i stavio ojacanja... Mozda je variocu pala koncetracija pa nije lepo uradio i ne svidja mi se raspored tezine jer su tockovi vise prema nazad a ne prema sredini pa ta ruda trpi.Ima li neko od forumasa moravin vuceni atomizer od 1000l noviji da podeli iskustva.. razmisljam o kupovini, a kod nas nema sem agromehanike i par agrona s kim da popricam o moravinon