Atomizeri

Ja ću verovatno uzeti Agron 1500 litara.
Pocinkovan, lomljeni kardan, 4 turbo dizne (na vrhu po 2 sa obe strane), elektro komande iz kabine.
Petoklipna UDOR Delta 125 pumpa, Geoline regulator, eurostandard bure (3 rezervoara), elisa 825 (5 položaja), reduktor 2 brzine.
Cena 740 hiljada dinara.

Ja ću verovatno uzeti Agron 1500 litara.
Pocinkovan, lomljeni kardan, 4 turbo dizne (na vrhu po 2 sa obe strane), elektro komande iz kabine.
Petoklipna UDOR Delta 125 pumpa, Geoline regulator, eurostandard bure (3 rezervoara), elisa 825 (5 položaja), reduktor 2 brzine.
Cena 740 hiljada dinara.
Šta je pocinkovano?
Imam ja taj uzeo na konkurs.
Ja sam prezadovoljan .
Neko je spominjao pumpu komet i ovu ,verujte da nema neke razlike što se tiče rada.
Jedino što nemam taj reduktor ili ne znam gde je.

Pocinkovano je ono što je u standardu ofarbano.
I ja vise volim Comet, ali dobre su ovo pumpe, skroz.
Reduktor imaš, stoji između bureta i elise. On može da ubrza elisu (ako je jak vetar), ali je potrebna veća snaga, logično.

Evo ga na Moravi.
c83ae3525c6cc0cd71930f874bf68a29.jpg

Poslednja izmena:
Dvoumim se izmedju Nardia i Moravinog atomizera ,e sad me kolje jedna stvar nacuo sam price da su Comet pumpe kod morave sklapaju u turskoj a nardieve da su original italijanske ,sad da li je to neko isto nacuo i ima li neko iskustva sa ovime?

Ja sam pre 17 godina stavio Comet na Agromehanikin atomizer od 300 litara, kupljena je kod nas. Zaboravio sam da imam pumpu, samo vozi, a izgura oko 150 atomizera godišnje.
Kakve su sada i gde je ova moja sklapana - ne znam.

Ma gledao sam i jedan i drugi,nekako kod ovog Nardija koga sklapa i kako ga sklapaju ne bih bas uzimao,sve im stoji na sunce gori po na ovoj vrucini po godinu dana.A pumpa ko pumpa deluju mi identicne da nema nikakve razlike,tako da idem na moravu vrv

Ja uzimam Agron.

Reč je o VUČENOM ATOMIZERU 1500 litara

Pumpa UDOR Delta 125

- Petoklipna
- 125 lit/min

sa dodacima:

- Elektro komanda iz kabine
- Lomljivi kardan
- 4 turbo dizne
- Pocinkovana šasija

750 hiljada.

Nazad