ASOCIJACIJA POLjOPRIVREDNIKA SRBIJE

Naravno,za konstruktivne predloge,
od urednistava ce uvek biti podrska!

Slažem se ,ali mislim da je već bila tema ili nije ažurirana odavno o konkretnim predlozima o poboljšanju poljoprivrede,

počnemo mi lepo ali posle svi odemo u pm-nesvesno,nakipilo se tu jada

па људи нисмо ми изашли на форум да се рекламирамо већ да се договарамо, сто глава је паметније од једне .синоћ када сам видео да је у представљању на форуму учествовало 240.000 ,00 чланова па то је за понос и онога ко је осмислио и ко уредјује и нас који учествујемо .замислите која је то енергија .то су три звездина стадиона људи.најважније је да се људи препознају да смо у устом проблему да не кажем ружнију реч , јесте да су неки у овом тренутку можда у болљем положају па мало другачије гледају на ствари али никада се незна када ће кола кренути низбрдо било коме од нас, то сам и прочитао на овом форуму да је пољопривреда 2године лоша, 2године осредња и једна добра.апсолутно се слажем са људима који имају потпуно супротне ставове од нас колико ја видим већине , али онда по мени такви треба да се искључ из теме која их не дотиче, а не да минирају остале, сто нам за сада добро помажу уредници (хвала).ми нисмо направили неке фантастичне резултате, али смо успели да им ставимо до знања да постојимо и да морамо и ми да се питамо, и дошло је време да стварно буде тако (нас није звао гдин мин драгин када је звао ове полтронске асоцијације и удружења да га подрже, јер је знао да га нећемо подржати јер , није ни он нас подржао када смо правили протесте у вези цене жита , а обећао је :само ви изађите ми ћемо вас подржати.ВИДИМ КАКО НАС ЈЕ ПОДРЖАО тако сто прети уредницима емисија које објављују репортаже о нашим активностима.но нећемо више о нјима дајте само да се сложимо и ујединимо што је у овој нашој земљи јакккко тешко али ваљда се све може кад се хоће и кад мука натера.па ако дође и до тих избора да се и ми изборимо што каже она ,, да се сељак пита,, позззззз

ljudi ko nesto trazi taj to i dobije.Pogledaj sva desavanja u srbiji,vozaci kombi vozila izasli na ulice i dobili sta su trazili.jer zive od rtog posla . ami bre kao da ne zivimo od poljoprivrede nego dopustamo da nam kako ko oce i sta oce naplacuje. pa dokle to vodi ?sta da ocekujem od buiducnosti da mi dete nosi protokomer vazduha na ustima pa da mu i vazduh naplacuju?zanima me samo dokle ove budalastine mogu da idu,a mi da cutimo?

dejan 77 je napisao(la):
ljudi ko nesto trazi taj to i dobije.Pogledaj sva desavanja u srbiji,vozaci kombi vozila izasli na ulice i dobili sta su trazili.jer zive od rtog posla . ami bre kao da ne zivimo od poljoprivrede nego dopustamo da nam kako ko oce i sta oce naplacuje. pa dokle to vodi ?sta da ocekujem od buiducnosti da mi dete nosi protokomer vazduha na ustima pa da mu i vazduh naplacuju?zanima me samo dokle ove budalastine mogu da idu,a mi da cutimo?
:bravo: :bravo: :bravo:

основна порука свима који то нису урадили је да се УДРУЖУЈЕТЕ , немојте гледати ко вози бољи трактор, ко вози боља кола ко навија за звезду и којекакве разне ситнице које су нас уопште разјединиле, превазидјите то и направите било какво удружење јер је много лакше када се удружите ништа не кошта , а може много да користи.имате на крају крајева сви неке пропале месне канцеларије (тако је бар код мене) па се дружите ,размењујте искуства , па да видиш како ће сами доћи да вам нуде семе,ђубре и остало да вам држе којекаква предавања која итекако могу бити корисна, немојте по оном старом систему ,,е ту ће се неко обогатити,, то није тачно јер удружења као удружења су непрофитабилна и неамју од чега да се обогате а на крају и кад постоје такви хладно их етикетирајте и маршните из удружења, прошла су времена ћутања, ми смо тако урадили са првим који нас је продао и мислим да смо тиме само подигли углед асоцојације јер смо се приликом оснивања на то и обавезали.покушајте ,пробајте ништа не може да шкоди , а што не може да шкоди може да користи позззззз

Teško će to druže da ide kod nas-svako gleda samo svoje **greška,nama treba samo neko da nas potera bičem i to je to.
Možda treba probati sa omladinom pošto oni imaju više vremena pa da se mi stariji priključimo na gotovo,ako to ne uspe crno nam se piše

не срђане то је управо проблем што смо се ми приликом регистрције зај...ли па смо ставили у статут да нам се могу придружити само удружења, али сада у марту је годишња скупштина па ћемо то исправити надам се зато сам ја и пропагирао да се што више удружујете јер стварно ни не кошта а може да помогне, глупо је да износим појединости о себи али ја сам лично члан ,,националне боровнице -удружење, па задруге блубери кооп, па удружење винара и воћара -жупа, па асоцијација .људи моји неће вама ни нама ништа пасти са неба док сами не засучемо рукаве, управо сам и на овај начин хтео да одговорим зорану 0230,, Е ПА ТО ЈЕ ОНО ЗАШТО СЕ ЈА БОРИМ , јер када сам видео да су у тој асоцијацији све деца ( за мене јер ја има 51 год ) и то баш стварно омладина која је остала на селу и што је најјјбитније има пуно школованих младића са факултетима који су остали на селу и сада да дозволимо да им неко уништава живот да не могу од свог поштеног рада поштено да живе, е то је та енергија која мене покреће и због њих и мог покољења нећу дозволити да се то деси и због тога прелазим километре и километре и пропагирам асоцијацију јер ја сам своје одсвирао и мене никакви положаји нити функције на занимају , то ће увек радити онај ко је школованији и паметнији од мене а хвала богу има их ја сам ту само да им дам подстрек и енергију и да им својим искуством не дозволим да их неко зајебава .поззззззззззззззззззззз

U potpunosti se slažem,ja imam 47 godina i mislim da jednom treba da se osvestimo i da pustimo mladost napred uz našu punu podršku-na njima je budućnost i bolje da je oni kreiraju nego da im mi popujemo kao što su nama radili.Neka me omladina ne shvati pogrešno - ne mislim na ono napred junaci ja za vama nego jednostavno u njima je više energije a mi stariji da im pružimo podršku i prenesemo naša životna iskustva :ppozdrav: Živela budućnost poljoprivrede

Ja imam 21 godinu, i ja sam za to da mi mladji treba prvi da krenemo. Ako drzava nastavi sa ovakvom agrarnom politikom, sve ce manje biti mladih kao ja tj, da su ostali na selu i da u poljoprivredi vide svoju buducnost. Sto pre nesto treba da se promeni, inace nam se lose pise. I ja sam clan Sabackog udruzenja proizvodjaca mleka

ја мислим да сте и ви у нашој асоцијацији , нисам сигуран али 90 % да јесте , браво за поцерину то је управо оно што ми саветујемо , да се оснивају удружења или било какав облик организовања да би се сви после стопили у једну кућу али у којој ће свачије учешће бити добровољно и на бази равноправне заступљености , сама асоцијација је иначе НЕПРОФИТАБИЛНА , тако да нико нема шансе да очекује да ће се ,,неко обогатити, ,ми смо то исто предлагали и асоцијацији пољопривредника војводине , али су нас они ладно одбили( мислим да се ту сељаци нису нити питали већ њихове вође) које су осетиле да више неће моћи да манипулишу и да раде шта хоће , а мислим да је ту доста кумовало и министарство пољ које је у уједињеним сељацима видело неку опасност ,па су нас на сваки начин спречавали у томе , али народ је народ и људи осете шта је права ствар тако да нас зову и људи од сомбора, суботице па до вршца, јер виде да у њиховим вођама још увек не могу препознати праве већ оне истрошене комуњарске вође (ја па ја и само ја), те исте вође су у нашим разговорима о цени пшенице били задовољни и са 10 ,11 динара , онда ми није било јасно чије интерсе они штите и за кога они уопште постоје , али они нису наша брига јер такве је ваљда већ ова кошава одувала, а ако није нека их, да служе као лош пример и као родитељ и као сељак и као лош човек уопште , е због таквих се сељаци и не удружују јер су им такви примери ЛОШИ ПРИМЕРИ. позззз одох да пишем правила задруге до ујутро треба да откуцам па да се сутра региструјемо још један велики поззззз

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G8SCmmDuKqA&feature=related[/youtube]
poruka za sve mlade ljude koji nemaju budućnost sa ovim režimom!!!!!!!!!

kada su iz asocijacije upozoravali neće biti mleka,ulja,mesa itd...,šta se uvozi,izvozi,šta se jede i kupuje u radnjama,šta će biti i šta treba preduzeti,kada su svi pisali o tome i nekolicina izlazila na proteste,mnogi su ćutali i ignorisali.U glib se još više sada tone a kada do guše dođe iz gliba se napolje znajte nemože.nikad nije kasno za neke poteze ali treba velika većina da ima isto mišljenje.i da se solidarišemo kao jedan za pravu stvar i za prave ljude.poltroni nama netrebaju

ljudi nema toga mi smo uz vas a kad treba nesto nikog nema , a neko drugi se bori za tebe .pa ako se izbore lepo svima ako dobiju batina samo su oni dobili.a zasto bi bilo ko dobio batina, ako nas bude mnogo i kada se svi budemo pojavili nema tu batina sa masom ljudi, nego pregovori. a oni naj vise vole da bude sve razjedinjeno i jedni dobiju malo batina i svi mirni.

Nazad
Vrh