Zrenjaninac
Član
Kad izađu uredbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
provac je napisao(la):mi imamo generalno predlog da se registracija polj masina ako moze odlozi bar za god dana a ako je neizvodljivo onda da probamo da se sve masine u jednom poljop domacinstvu vode na jednu polisu a ne 5 masina 5 polisa pa to onda znaci da treba 1000e da registrujess masineriju sto je mnogo mnogo a da se tehnicki i registracija obavljaju na 3god iovako i onako taj tehnicki pregled je samo otimanje para jer ga samo platis a ne vozis masinu(pa ko ce kombajnu da uradi teh pregled).mislim da im treba traziti sto vise da bi se dobilo bar pola od toga .ako ima nekih predloga slobodno pisite mi sutra podnosimo zahtev za susret sa Dacicem.pppoooooozzzzz
u vel.britaniji, vozac moze i tenk da vozi po "letnjem" putu neregistrovan,zapravo bilo sta.Goran IHC je napisao(la):Jel ti letis do njive ili ga vozis putem?Mislim da i na letnjem putu takodje ucestvujes u saobracaju.
provac je napisao(la):ne znam ko je predlozio ali mislim da je predlog odlican :da se novac za registraciju refundira .jer je stvarno glupo da za predjenih par km po asfaltu placamo kao za auto.oni su izmislili kao foru da je veliki broj nesreca nemoguce naplatiti ako su ucesnici i izazivaci udesa vozaci polj masina. cekaj a sta onda sa biciklistima i svima ostalima kao na primer sa zapregama jel ce i konji i volovi na teh pregled.da znate jednu pojedinost koju sam slucajno saznao.sudari se moj kum sa inspektorima supa koji su prosli na crveno i sto posto krivi.sta mislite da li su imali polisu?. ne polisa se vadi na dan sudara i to retroaktivno za juce .pa sto i mi ne bi mogli tako npr.deda jovo snimak je na temi reg polj masina.pozzz svima .ja konkretno nemam potrebe da reg traktor jer uopste nemam potrebe izlaska na reg put ali se borim za sve nas.