Rale 83
Prijatelj Foruma
Zasto bi neko ko nece da placa PIO dobio subvencije , Milosevic je vec odavno pao ,zasto neko nebi mogo 4h od subvencija poslao u pioMOJ LICNI STAV JE:
Ja sam pobornik direktnih placanja po hektaru bez ikavih uslovljavanje, dakle bez PIO i bez potrebnih racuna za inpute (jer kako da obezbedi racune za djubrivo npr onaj koji ima mnogo stoke i trosi stajnjak sa svog imanja)
Ali ne moze bas bez ikakvih uslovljavanja jer: morali bi ipak postaviti lestvicu na odredjenoj visini (broj hektara), morao bi da postoji uslov da subvencije dobija onaj koji zemlju obradjuje a ne onaj koji je poseduje a ne obradjuje (zemljovlasnik iz BG ili odakle god)
Za ovakva placanja nam treba MNOOOOOOOGO VECI AGRARNI BUDZET i to je stvar na kojoj se moramo zajednicki boriti u buducnosti i za ovakvo placanje treba razraditi takve administrativne procedure da bi se izbegle prevare svih vrsta opet u korist postenih zemljoradnika.
A ko zeli da placa PIO neka placa a ako ja zelim da ne primam malu poljoprivrednu penziju zasto ne bih mogao uplacivati privatno penzijsko osiguranje
Svako dobro
2 ako neko baca mnogo stajnjaka , zar njemu netreba azotna djubriva
3 zasto bi dali svakom za po hektar , bolje je po obradjenom hektaru , ovi politicari su vec nakupovali gomile hektara.
4 treba dati subvencije do 20h ili 10h po 40 000 po hektaru da mogu svi ravnomerno da se razvijaju ovako veliki ( ja sam bio i pukosam al cu ponovo biti) imaju vece predispozicije da uguse male
5 Penziono mora da se uveca bar na 120 000 godisnje ovih 40 000 su meni smesne
Ovo su moja razmisljanja i neci se cuditi ako mi neko obrise post , samo ga molim da mi posalje pp sasvojim imenom bez obrazlozenja