Green
Član
Pa minimum je minimalac, ko zeli vecu penziju neka placa vise.
Mislim na doprinos na osnovu minimalne zarade u skladu sa zakonom.
Mislim na doprinos na osnovu minimalne zarade u skladu sa zakonom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Green
Slazemse sa vama samo treba odrediti i minimum
Jeste dokaz jer ti je naznačeno preko koga plaćaš-vidiš da se vlada toga drži ko pijan plota.Onda nisu smeli dozvoliti registraciju gazdinstva ako nije u sistemu PIO preko poljoprivrede,da u ovoj zemlji ima bar malo pravde sudom bi lako dobili spor jer je takva uredba protivzakonita
Nije skupa arenda u odnosu na ostale delove Vojvodine, 80-120 e/kj ali je najlošija zemlja i imamo najmanje padavina u Vojvodini.Kolika je arenda vama ?
Nije skupa arenda u odnosu na ostale delove Vojvodine, 80-120 e/kj ali je najlošija zemlja i imamo najmanje padavina u Vojvodini.
Ta zemlja što se prodaje u arendu godinama nije skoro ništa djubrena, tako da će joj trebati više godina da se popravi, a ostaju nam problem male padavine i male cene.
Ja mislim da se ukupno stanje popravlja baš zbog toga što je uslov za dobijanje subvencija da se kupi odredjena količina djubriva. Kad već moraš (tj hoćeš) da ga uzmeš, onda ga razbacaš i na arendi.
Moje lično mišljenje je da bi još bolje bilo kad bi nam za subvencije delili neke potvrde (bonove) koji bi se davali u prodavnici samo za djubrivo, da ne moramo da ga uzimamo na paritete (malo ljudi ga kupuje za keš), pa nas je prošle godine umesto 9000 din/ha koštalo 18000 dinara, a povraćaj je bio 6000 din/ha.
koliko ih je dobilo subvencije a zive u stanu imaju 2 saksije cveca -molim? gde je tu pravda pozzz
Ako sam dobro razumeo u dnevniku RTS1 u 19:30 ćemo videti tvoju izjavu?pola osam rts 1 dao izjavu za rts pa ocekujem vase reakcije i jedne i druge .pozzz