provac
Član
Марко па зар до сада у животу ниси провалио шта је политика ,,КУРВА,, иде од једног до другог.Па зар ти није јасно као 1 и 1 да је њима у интересу да имају сто асоцијација! а не једну која ће својим чланством моћи да угрози чак и одлуке владе ,,јер када би ( а даће Бог да и буде )постојала таква орг. онда би им била угрожена свака уредба , а то њима не одговара па су зато спречили асоцијацију војводине да приђе АПС или свеједно ми мсмо нудили да приђемо њима ,али они су то одбили са образложењем да морају да питају чланство (шије ми га ђура) а то чланство је у ствари био Данијел Ковачић саветник мин Драгина који је вукао те удбашке конце и потезе.Е ти сада само замисли шта би ми представљали у Србији да смо се ујединили што је и био наш циљ ,да ли би сада могла влада овако да се понаша према нама.Желим само да вам појасним неке ствари и то баш онима који нас пљују да знају кога треба да пљују јер наш образ је чист, а ти који су одбили ту сарадњу опет по налогу истих особа које и даље владају из сенке јер имају новац и моћ , е они сада нападају новог мин као кобојаги брини за сељака ,а у ствари су угрожени појединци који више неће моћи да раде шта хоће е ту стоји одговор .Не кажемо ни ми да смо задовољни садашњим стањем али оно је изазвано ранијим деловањем министра а не овог који је ту 2 месеца.Ако и овај буде певао исту песму зна се наш одговор.поззз