Srdjan Žorž
Član
Danas posejano ogledno as hibridi.:as42,as44,as54,as62.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno As 54 je ranija Fao grupa od 72Predpostavljam al' nije sramota pitati !
Da li as 54 ima kracu vegetaciju od as 72 ?
Ja sam sejo prošle godine i prezadovojlan sam sanjim ove godine sve sam njega posejo za silažuКакав је ас 160 силажни да ли је неко сијао, искуства.
Tretirano fungicidima, ali ne i insekticidom.Dali su as hibridi istretirani,tj semena dali su istreritana?pozdrav
Furadan,mesurol insekticid ili fungicid ROJAL flo mada fungicidima nemoraš jer svaki semenski je već zaštićen.Sa kojim preparatima vi tretirate?izvinjavam se sto sam postavio post ovde a ne u drugoj temi
Ima i tretiranih sa insekticidom Gaucho, ja sam uzimao AS 72 i 63Dali su as hibridi istretirani,tj semena dali su istreritana?pozdrav
to je po tvom nagovoruLepo, lepo...
Mnogo puta ovako "loša" priprema ispadne bolja nego kad je suviše dobra priprema.... Ovde se teže stvori pokorica nego kad je suviše sitna zemlja... Lično mislim da je ova priprema optimalna!Dobro nicanje kako je losa priprema.