Arma Trak

Misljenje za armatrac 704E, poredjenje neko po snazi sa drugim traktorima? Jel ima nekih kvarova?
Izmedju 577 i 560 po snazi a po potrosnji ko 577 , okretan ko feruson zbog reverzera , bucan ko rakovica , hidraulik jak i precizan , kardan 540 i 750 to je spas od buke i potrosnje u setvi , kabina udobna i pregledna , klima dobro hladi i preterano greje , kompresor i u kabini pistolj da izduva prasinu zgodna stvar , retrovizori odlicni pregledni , euro kacenje dobra stvar ima rucica pozadi za podizanje i spustanje , hidro topling ima manu nema komandu spolja pa moras u kabinu da ga urikras tako da mi zgodnije dodje obican topling , poteznice ok lako se skidaju i namestaju , ukljucivanje prednje vuce ok i iskljucivanje sve ide lagano u hodu , posebno kvacilo za kardan zgodna stvar , kocnice dobre koci ekstra i rucna i nozna , volan mekan precizan .Kod mene radi lake poslove svi tegovi poskidani i opet nema propinjanja prednjeg trapa kod tezih masina pogotovo u brdu , uzani tockovi nisam uzeo siroke , kvar je plovak za gorivo i jedna spojka za kip do sad 400 sati

Kod mene bi vukao 757,2, tanjirace 24 diska, eventualno V24, spremac 2,4m, valjak paker 2,5m i to je to... Mozda eventualno tupanjac drljacu 2,6m ako bi uzeo.

Kod nasu selu drugar uzeo Armu 1104,i na 160 sati problem, gubi obrtaje i gasi se. Navodno problem u bos pumpi, sutra mu stize servis pa cu saznati vise detalja
Samo neka promeni filter(grubi) goriva i problem će verovatno biti rešen
Kod mene filter posle servisa radio 20rh i gorivo sa pumpe, počeo da gubi snagu i da se gasi, nazovem servis, kažu promeni filter i problem bio rešen
Javi razlog problema

Poslednja izmena:
Evo moja ima skoro 500 radnih sati i cuje se druk lezaj... Toliko o kvalitetu.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Nemojte zbog jednog ležaja suditi o kvalitetu. Sećam se priče člana Momo Šarić. On ima prodavnicu autodelova i prodao je kupcu originalni ležaj točka. Kupac ga vratio jer se čuje. Momo nije verovao da ležaj ne valja i ugradi ga ženi u auto. Ležaj se dobro ponošao sve do određene brzine., ali kada postigne određenu brzinu ležaj počne nenormalno da bruji. Loš druk ležaj može biti i popust SKF-a, FAG-a, itd.

Ne mogu da verujem da je 704e toliko bučan. Prosto mi je neverovatno da upakuju sklopove renomiranih proizvođača, naprave lepu kabinu, ubace klimu a ne urade zvučni izolaciju. Pa koliko bi im to digli cenu traktora.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Nemojte zbog jednog ležaja suditi o kvalitetu. Sećam se priče člana Momo Šarić. On ima prodavnicu autodelova i prodao je kupcu originalni ležaj točka. Kupac ga vratio jer se čuje. Momo nije verovao da ležaj ne valja i ugradi ga ženi u auto. Ležaj se dobro ponošao sve do određene brzine., ali kada postigne određenu brzinu ležaj počne nenormalno da bruji. Loš druk ležaj može biti i popust SKF-a, FAG-a, itd.
totalno isti slucaj sam i ja imao sa autom,,,,i reklamiro naravno reklamacija oddijena

Hattat je u Turskoj Mercedes među traktor
neznam kako je tamo al ovde ih bas nesto nema puno bar u ovom kraju ja sam bio da obilazim i hatat i armu sve se to uglavnom svodi manje vise na isto jos i hatat ispada jeftiniji od arme ako se gleda ista klasa tj jacina samo kolko mise cini od svih turskih najvise se prodaje arma e sad zasto je to tako :sta::sta::sta:

Zbog cene, nema drugog razloga.Gledam i sam neki traktor do 60 kw i ovi Turski su mi low cost po pitanju opreme i završne obrade pa se šaltam na nešto iz CNH grupacije, skuplje jeste ali ima mnogo mogućnosti i varijanti.

Nije samo zbog cene, cenovno su svi blizu i Arma i Bašak i Hatat i Tumosan. Fora je u servisu i brzini nabavke rezervnih delova. Ko bi kupio Mtz da se čeka mesec dana za neki deo kao što sam ja čekao za kombajn dva šugava šrafa?

Nazad
Vrh