Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvini ovo mi je promaklo ranije. Ne znam. Carraro nek napise ko ima. Po meni je taj menjac gledajuci specifikacije jako slican CNh 12x3/12x12 menjacu koji izmedju rangova mora da se stane da bi se presaltalo (takva je preporuka, naravno da moze uz krcanje i u hodu).Baš tako. A modeli sa kararo menjačem jesu li potpuno sinhronizovani?
Sestoredna majevica, tu spada i put. Meni to nije mnogo drugima ostavljam da sami zakljuce.Jbg nije zo sad potrošnje preterano velika. Uvek se stvori fama, jel.ako 854 seje sa četvororednom sejalicom, a i 539 seje sa 4 reda, onda tu nema poredjenja. Stizanin koliko redi sejalica?
Svi danas imaju po par traktora, uvek se moze uklopiti da bude idealno.Jbg nije zo sad potrošnje preterano velika. Uvek se stvori fama, jel.ako 854 seje sa četvororednom sejalicom, a i 539 seje sa 4 reda, onda tu nema poredjenja. Stizanin koliko redi sejalica?
Ima kod nas u selu desetak ovakvih tractora, I vlasnici istih kazu dasu bucni.Planiram da uzmem armu 854, pa cisto da se zapljunem u temu.
Sigurno nije bucan kao rakovica kabriolet koju treba da zameni u lakim poslovima.Ima kod nas u selu desetak ovakvih tractora, I vlasnici istih kazu dasu bucni.