Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel hoće kod tebe malo da zakrči menjač kad ideš iz rikverca u h, sejem 1h pa stalno prebacujem r i 1h.Trosi kao i Rusic a udobnija je od rusa. Sto reko nas kolega Dragan18 valjda vredi 1l/sat klima, kabina i normalni menjac.
To je baš velika potrošnja Tumosan troši oko 3lit po hektaru na 540obrt kardana nisam probao na 750obrt.854 Nosi šestorednu Majevici kao od šale a potrošnja oko 5l po hektaru možda i malo manje nisam baš precizno merio.
Nije sinhronizovan salt pravac da kazem iz R u H. Brzine (1-2-3-4) su sinhronizovane. Sinhronizovano je i L-R kao i iz H-L. Zakrci iz L-H kao i R-H ako ne osetis kad saltati. Najlakse je kako sam objasnio pre R-L-H onda nece zakrcati.Jeste (tako je rečeno kad sam ga kupovao) ali ume u nekim kombinacijama da zakrči.
Baš tako. A modeli sa kararo menjačem jesu li potpuno sinhronizovani?Nije sinhronizovan salt pravac da kazem iz R u H. Brzine (1-2-3-4) su sinhronizovane. Sinhronizovano je i L-R kao i iz H-L. Zakrci iz L-H kao i R-H ako ne osetis kad saltati. Najlakse je kako sam objasnio pre R-L-H onda nece zakrcati
Ova tema se ne sme na skupu spomenuti ni slucajno, izbice tuca, bice povredjenihKrci menjac, nema klimu,bucna je i puno trosi,a i odrzavanje je paprika Po cemu je onda bolja od rusa ?
to ce ti najbolje reci onaj ko ima oba dva traktora uglavnom sigurno je udobnija od rusa a potrosnja i odrzavanje je druga prica moj komsija kaze svaka udobnost kosta nema nista za dzabe,,,zavisi ko na sta gleda neko oce jeftino odrzavanje neko malu potrosnju a neko udobnost a sve tri stvari su tesko izvodljive a ako jesu one i kostajuKrci menjac, nema klimu,bucna je i puno trosi,a i odrzavanje je paprika Po cemu je onda bolja od rusa ?