Ma ta ruska electronica
,meni se isto desava,upali se rezerva, ja lepo onda odem na parcelu od 10 kj i uzorem je do kraja pa reko ako ostanem bez goriva neko ce mi doneti. Zalepila se kazaljka za nulu a ja zavrsio i dosao kuci

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mea culpa!Gogo pa većina njiva je duža nego šira valjda si mislio kontra
Novu sajlu je stavio a našpricao je neki Wurthov zaštitni vosak za sajle.Ala je opravio, svaka mu čast.Jel to WD ili tečna mast?
100 % tačno, da sam juče umro ne bih znao da treba podmazivati sajlu. Svuda treba malo podmazati, posebno kad se gura...Ovo je, koliko vidim, isključiva krivica do tebe Radoslave. Da si bolje podmazivao, ne bi ovako zaribala sajla.
Bolje onda lojem, nek se sajla oseća kao kod kuće...Ko maže, taj i tera.Maži prepranom svinjskom mašću iz devet voda.
Jeste Turčin ali ono njihovo posno, zapinje, škripi.Zamisli kako je bilo drugu Petlu koji je gostovao 8 meseci u Novom Pazaru i stalno jeo jagnjetinu, junetinu i piletinu.Od onda ima oči k'o kafanske sarme.
![]()
Kod mene zapinje sajla gasa pa nece da vrati na manje od 1000rpm. Naprskali wd40 na pumpi i sada je bolje.I kod menje zapinje malo sajla moracu i ja da je malo podmazem.Nego,recite mi da li moze 854 da nosi Agromehanikinu prskalicu od 1000l i da lepo radi sa njom da se ne use..re?
Послато са ZTE BLADE A0622 помоћу Тапатока