Arma Trak

@bojcetic
Bojane, zato sam i napisao da samo ugradis slavinu na crevo, kada je zavrnes nema cirkulacije tecnosti ka grejacu i stvar resena najveci deo godine.
U periodu kada je grejanje potrebno odskrines malo slavinu, a na komandama klime se boris sa podesavanjem
Stariji auti imaju takav sistem regulacije temperature, sto ti treba jace grejanje vise otvoris slavinu, i to funkcionise sasvim ok.

@bojcetic

Nisu ti dali uputstvo? Verovatno ti treba ovaj dijagram koji su stavili u moje uputstvo, za 1054. A imaš i na http://armatrac.com/user-manuals uputstvo na engleskom, nemačkom i francuskom za sve modele pa bi trebalo i tu da bude.
fd6896c0f64057d9a979cf6a1a929776.jpg

Edit: Ipak nije ovo za tvoj. Biće da je ovo za 1104 koji ima ZF T-557 menjač.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako ja sa ovim brzinama da spremiram npr 14 km/h ?

Moš misliti što ne može trećom, umesto da uradiš 30 uradićeš drugom 25 kj i opet lepo.... Dobra ti je ta zemlja...

Moš misliti što ne može trećom, umesto da uradiš 30 uradićeš drugom 25 kj i opet lepo.... Dobra ti je ta zemlja...
Priča je bila kako nemam brzinu kojom bi ga vukao 13-14 km/h pa su mi predložili da probam trećom. Mogu dnevno 45-50 kj da uradim, samo moram sipati gorivo. Sa jednim rezervoarom oko 30 jutara.

@olalija
A jel bi imao snage Erdogan da nosi veci setvospremac? Kod nas kazu 25ks pa metru sirine da je i vise nego dovoljno.
Taj spremac si nosio sa 892?

Drugar nosi sa Claas Axos spremač 3.9 m sa 44 s opruge, kupio više pa da se ne zagube negde sve ih namontirao. 😂 Takođe kuburi sa malim rezervoarom od 100 l.Uradi 20 kj i gas kući na sipanje.

@Matic - Svaki Axos ima 145 litara rezervoar.
I opet je mali. 🤣
Ja plačem kad vidim vaše potrošnje po hektaru, kod mene parcela veća od jutra je rijetkost, većinom su duže nego šire, zemlja teška...
Iako imamo subvencionirano gorivo, duplo više nas košta po jedinici površine.

@olalija
A jel bi imao snage Erdogan da nosi veci setvospremac? Kod nas kazu 25ks pa metru sirine da je i vise nego dovoljno.
Taj spremac si nosio sa 892?
Mogao bi do 4,5 metra ali imam jedno 20 jutara strašnih bregova, od 8 do 15 % uspona, tu bi onda bilo problema. Vukao sam ga sa 820 RM i 892 RM bez problema, kilometar sporije. :ppozdrav:

Imam original knjigu, i sva 4 modela imaju istu zapremninu.
Jedino ako mu tank nije original...

Nazad
Vrh