Arma Trak

Auu ljudi kad vidim koliko sve to košta, ispada da je i nov traktor mačka u džaku...

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

"Јавио" ми се бизнис план - купиш стреч-фолију, ону са мехурићима, картонску амбалажи разних димензија и једну "Арму". Онда је педантно раставиш на делове и лепо спакујеш и продајеш на огласима. Профит би био 300% од цене трактора.

80 'иљада за окаљени зупчаник од не више од десет кила "гвозја"... ??? Не знаш да л' је то веће лудило или безобразлук.

Ма још боља комбинација мене брат месечно 3-4 пута иде камионом за Турску само му треба набавити каталог делова и све што може у кревет да стане он ће донети.

Moguće da je zupčanik iz originala jeftiniji.Treba samo naći kataloške brojeve i gas kod zastupnika za Z.F u krajnjem slučaju mogu da se uporede vizuelno.

Prvo 36 sati ruke meni deluje ko da su se ucili na njemu pa jedno 5 puta rasklopi sklopi dok ne uklavire kako ide ,rodja majstor na zmaju 222 ceo dan nabadao šemu za lanac pozadi ,eno berac pored bere idi slikaj a jok gde ce da se bruka on ce sam i nabio satnicu 10 sati za posao pet minuta .
Sto se delova tice vidi mozda je zupcanik od kriptonijuma a to je redak metal sta ja znam plus odza da mu odrzi namaz da traje ovo ono

Nazad
Vrh