Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako sam i ja mislio, dok posle nekog vremena nisam skontao da leva kočnica ne vraća kako treba..Treba i da se razradi kod mene kad je dosao imao sam utisak da sam koci kad stanes na mali nagib on stoji ne ide napred, sad je malo drugacije.
Jako zanimljivo cene traktora u Turskoj,,,,neznam kolko je ovo tacno al poprilicno jeftinije nego ovdeErkunt Traktör Zamlı Fiyat Listesi | Aralık 2021
⭕ Erkunt Traktör tarım makinaları fiyat listesi Ağustos ayında bir güncelleme geçirmişti. Fiyat listesi Kasım ayında tekrar güncellendi. ✅ E (mekanik) serisine %7 ila 8 zam, ✅ Lüks serilerine %7,5 ila %9 zam yapılmış. ✅ Bu sene içinde tanıtılan 105 Lüks PS CRD4 modelinin fiyatı 597.400 TL...www.trakkulup.net
Koliko je to u evrima?Jako zanimljivo cene traktora u Turskoj,,,,neznam kolko je ovo tacno al poprilicno jeftinije nego ovde
Samo porez carina nema kada ga uvozis na gazdinstvo.350.000 lira je oko 22.200 eura
U cenu je verovatno uključen porez ali za uvoz kod nas se plaća carina.
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Imenjače uzmi 105-cu monoblok.I hidraulik da se kao na IMTu dize a ne da vucem rucicu i ceka., tu izgubim dosta vremena.
Jel greška ovo sa cenom zupčanika, jel traktor u garanciji.Danas stigla Arma 854 sa servisa. Zamenjen zupcanik prve brzine u nekom gornjem sklopu. Cekao se zupcanik iz Turske da dodje 20dana. Cena tog zupcanika 80000din i 36rč servisera. Samo jos da se ukaze vreme pa u brazdu na testiranje.