sale ratar
Član
Kamo sreće da je taj menjač (normalno jači) i raspored brzina u svim modelima bilo bi milina ali no.Znaci menjac na 820 mama i tata![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kamo sreće da je taj menjač (normalno jači) i raspored brzina u svim modelima bilo bi milina ali no.Znaci menjac na 820 mama i tata![]()
Idu dvoosovinke bez problema ali po jedna, retko ko se usudi da doda drugu i to u slucaju da je uz glavni put negde pa ne ide atarskim putem.Sigurno u brdu vučete terete dvoosovinkama kao mi u ravnici.
I za Rakovicu kazu to nema menjac, to krlja, krci, ne mozes ubaciti u brzinu...
Kod mene se apsolutno nista ne cuje prilikom saltanja, mozda mi zapao neki sa boljim menjacem
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nikad niste na usponu saltali Imt iz prve brzohodne u trecu sporohodnu bez zaustavljanja, bez pipanja kocnica??
Ja ne tu ne vidim problem, za danasnje vreme jeste malo mozda neshvatljivo ali mislim covek kad se navikne ide to lako.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Zato skidam kapu starom T 40...kabina ubica za uci izaci,malo mesta u njoj,i jos svasta nesto pogresno u konstrukciji traktora...ali raspored i broj brzina perfektan.saltanje takodje.sve radi bez problema u brzima.a ima 50 godina.nije zlato sve sto sja.У јбм га у мењач и шалтање.
Te sitnice lepo reklamiraš pa neka servis rešava redom sve. Pa nisi ti njega dobio na lutriji vec si ga debelo platio.Evo ga stigao je. Plaćen 16.10.21 stigao za 16 dana. Svaki dogovor ispoštovan što se tiče kupovine i isporuke.
Prvi utisak je da je tiši od onog što sam probao pre kupovine, da li je subjektivno ili ne videću. Dečjih bolesti ima ali nisu strašne više su gluposti. Način šaltovanja mi je nejasan npr iz 3L u 4L je velika razlika. Nelogično mi da iz 3L šaltujem u 4H pa u 4L trebao bi sa obe ručice da rukujem. Raspored brzina nema u uputstvu.
Gluposti su mu: menjač kad ide u prvu mora da udari u nogu na gasu. Ručna udara u sedište, pto ručica guli ruku na pomoćnom sedištu pri aktiviranju. Višak instalacije na motoru. Štafovi u zadnjim blatobranima strče 2cm i više i hvataće blato sigurno. Grejanje ubija na mesto ko u sauni. Ručica spoljne hidrulike blokirana farbom, instrument tabla ne pasuje dobro.
Sve u svemu rešiću te sitnice traktor mi se sviđa a što reče kolega 27.000 je maksimum cene.![]()
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Nema od toga ništa, stvar je sitna da bi ih cimao. Žao mi samo za menjač nisam očekivao takav raspored da u nekom trenutku mora da se šaltuje na obe ručice.Te sitnice lepo reklamiraš pa neka servis rešava redom sve. Pa nisi ti njega dobio na lutriji vec si ga debelo platio.