Znaci menjac na 820 mama i tata![]()
![NoNo :nono: :nono:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/nono.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci menjac na 820 mama i tata![]()
Upravo to, leva zec-kornjača a desna menjač...Volan ti pridržava Manitu...Какав мењач руке мораш да користиш и пустиш волан![]()
Ma Radoslave druze znas da ja ne vozim ni jedan ni drugi ni treci i da ne znam da vozim ni jedan ni drugi nego se cisto malo zajebavam jer je to kod 1025 rusa predstavljeno kao katastrofalna greska a ono eto i na Armi isti k......, ako sam dobro shvatio nije ni sinhro kao i na 1025?![]()
![]()
Uf, sad si se baš zaleteo Nebojša, potpuno ista situacija kao kod Arme 854 je na 820 kad se pod teretom menja iz 8 zec u 9 kornjača tj ne može iz 8 kornjača u 9 kornjača, tako na Armi iz 3 L u 4 L, moraš dva menjača da koristiš...
Slično, sinhronizovane su brzine ali ne i rangovi. Doduše na Armatracu 1104 sem u teškom oranju nikad i ne menjaš rang, sve radiš u Road rangu, krećeš sa dve pune prikolice u njivi bez problema dok kod npr 1025 nema teorije da kreneš u najvećem rangu sa dve vagonke...Naravno, imaš i power shuttle gde menjaš zec-kornjača bez kvačila pritiskom na dugme ostalo je slično.Ma Radoslave druze znas da ja ne vozim ni jedan ni drugi ni treci i da ne znam da vozim ni jedan ni drugi nego se cisto malo zajebavam jer je to kod 1025 rusa predstavljeno kao katastrofalna greska a ono eto i na Armi isti k......, ako sam dobro shvatio nije ni sinhro kao i na 1025?