Arma Trak

Нисам Раша, ал' бих рекао да мисли на ове нове "масејфергусонлике" YTO. Код нас их продају малтене читаву деценију онакве какви су настали после тога када су напустили изглед коцкастих ФИАТ-а

Da na Yto sam mislio. Ovi novi modeli ako bi dosli i za cenu ovih koji se sada prodaju onda bi mozda bio best bay. Inace ne znam da li znate ima nova firma koja prodaje delove za Yto, Foton, itd... Agro Robert-Kac.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Da na Yto sam mislio. Ovi novi modeli ako bi dosli i za cenu ovih koji se sada prodaju onda bi mozda bio best bay. Inace ne znam da li znate ima nova firma koja prodaje delove za Yto, Foton, itd... Agro Robert-Kac.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Koja je razlika izmedju tih novih modela i ovih sto su kod nas u prodaju

Danas zvao servis kazu na zupcaniku otkinuta 2 zuba, verovatno prve brzine. Zupcanik nemaju na stanju i cekaju da stigne iz Turske prvim kamionom. Kada ce stici ne znaju. Kazu da im se nikad nije desilo nesto slicno, verovatno je losa cementacija zupcanika. Sta ce biti videcemo

Znam sta je patio kolega, meni je sve jedno, znam da je on cekao i to ne malo. 99% sam siguran da je sinkron bio u pitanju, t.j. zupcanik su imali a "prsten" ne.

Znam sta je patio kolega, meni je sve jedno, znam da je on cekao i to ne malo. 99% sam siguran da je sinkron bio u pitanju, t.j. zupcanik su imali a "prsten" ne.
Ne znam sta ga je mucilo ali taj sinhron se ne rastavlja.
U AP ima iz originala uvek i tridesetak hiljada je bio zadnji put, u Elkomu ima tj imalo je nekih navodno indijskih ako se ja dobro secam price a kod ukrainaca ima sta hocete.

Pa sta ga je mucilo... Mucio ga menjac od rusa 😂
Radio mu je vrhunski majstor, ali taj jedan deo nije bilo tad ni u NS, ni drugde.
Rado bih vam dao i njegov broj telefona, ali mislim da bi izgubio i ostatak kose kad bi jos jedanred celu pricu ispricao.

Bez nervoze i ljutnje,ne znam ko ga je radio a nema ni veze, jer ne pricamo o majstoru nego o delu, ako ga nekim cudom nije bilo u NS, ima ga u Madjarskoj i donesu ga Ukrainci za 24 sata.
Za rusa je sve resivo, posebno da kazemo od potrosnih stvari.

Nazad
Vrh