Mušovac
Član
Kinezima jos uvek nisu podigli cenu 1 e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bili bi best bay kad bi doterali nove modele a ostale ove cene.Значи ипак су бест бај од свих ових тренутних у понуди.
Koja je razlika izmedju tih novih modela i ovih sto su kod nas u prodajuDa na Yto sam mislio. Ovi novi modeli ako bi dosli i za cenu ovih koji se sada prodaju onda bi mozda bio best bay. Inace ne znam da li znate ima nova firma koja prodaje delove za Yto, Foton, itd... Agro Robert-Kac.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Htedoh reci da daju zamenski traktor pa makar i steyr.Traži da ti daju drugi traktor!
Mani ga, moj prijatelj je tako cekao nedeljama na neke delove (zupcanik i sinkron) za 952, ako ne gresim taj je sa sinkro menjacem. Sigurno je rm. Hocu reci nije to slicaj samo kod arme.Јебеш грешке дај делове...и да то за два дана ради јбг...
Ne znam sta ga je mucilo ali taj sinhron se ne rastavlja.Znam sta je patio kolega, meni je sve jedno, znam da je on cekao i to ne malo. 99% sam siguran da je sinkron bio u pitanju, t.j. zupcanik su imali a "prsten" ne.