Već sam ti prodao najbolji traktor koji sam ikad imao, sad hoćeš i drugi najbolji da mi pokupiš?Ма реци ти мени хоћеш ти мени продати 892![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Već sam ti prodao najbolji traktor koji sam ikad imao, sad hoćeš i drugi najbolji da mi pokupiš?Ма реци ти мени хоћеш ти мени продати 892![]()
Nema toga vise prodatisu gledaosam u Titanu tu snagu nemaju sigurno a sa opremom su siromasni.
I podizna moć hidraulika mu je 3900kg što je malo više od 854. Sklapa se u turskoj?Očajan izbor i raspored brzina, od opreme ima klin napred, hidraulika kao na Lanc Buldogu iz 1932 godine...Bar 10000 evra ima 1104 opreme koje ovaj TURSKI traktor nema...
Ovaj sa slike je u Agrovojvodini.Nema toga vise prodatisu gledaosam u Titanu tu snagu nemaju sigurno a sa opremom su siromasni.
Ako se misli naspram Arme, naravno da nije šklopocija, ljudi malo preteruju. Nisi ni ti Nebojša u toku sa cenama, 1021.3 sa tom opremom košta po novim cenama oko 35000 evra, razlika nije baš velika, osnovna cena je sad 31490 e kad se nakalemi klima, euro kačenje, hidraulični toplink i automatska poteznica prelazi 35000, mislim da je Arma oko 39000 ali nisam 100 % siguran, za Rusa jesam. Stoji većina što si rekao, dodao bih manju prednost u menjaču naspram 892 ali veću snagu, Arma naravno reverzer i spoljne komande. Za potrošnju nisam siguran.I da zaboravi da pitam Radoslava dal i on misli da je taj rus sklopocija?
Mislim da ne moze da dohvati 35 al nema veze.Ako se misli naspram Arme, naravno da nije šklopocija, ljudi malo preteruju. Nisi ni ti Nebojša u toku sa cenama, 1021.3 sa tom opremom košta po novim cenama oko 35000 evra, razlika nije baš velika, osnovna cena je sad 31490 e kad se nakalemi klima, euro kačenje, hidraulični toplink i automatska poteznica prelazi 35000, mislim da je Arma oko 39000 ali nisam 100 % siguran, za Rusa jesam. Stoji većina što si rekao, dodao bih manju prednost u menjaču naspram 892 ali veću snagu, Arma naravno reverzer i spoljne komande. Za potrošnju nisam siguran.
Za 36000+pdv se moze kupiti ,,evropski" traktor i ,,evropski" kvalitet...arma 110 je sad oko 36000 +PDV pa racunaj 1054 je 29000+PDV otisli sa cenama katastrofa
Naravno da nije kao el. reverzer ali znači i ovo. 32590 je cena sa klimom, monoblok,multi i gramer. Nisu baš jeftina ni kačenja, toplink i automatska poteznica. Zadnja cena Armatraca je bila 32000+pdv za isporuku 2021 g. Sad sam zvao, ljudi se čude otkud popa tako kasno...Cena će ići gore, za isporuku od 01.01.2022 je moguće od 34000-35000 + pdv. Poskupeće i Mtz...Mislim da ne moze da dohvati 35 al nema veze.
Spoljna hidraulika ok, postujem al reverzer ne, svaka cast al po meni ako moras da stanes i stisnes kvacilo onda se gubi smisao, za reverzer na ozbiljnim masinama poput Pume skidam kapu.