Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lux je ZF transmisija. e+ je Carraro. CRD je Common rail dizel. Claas je srafciger nema svoje motore, menjaci su od Reno kamiona. Jedan Audi stavlja ZF menjac pa ljudi kupuju.Nisam nesto upucen u temu ali bih rekao da je lux sa klasicnim perkins motorom , a lux crd je sa comon reil motorom , a postoje i razlike u mjenjacu koji ugradjuju.
Da li je Landini/Mcc bolji od arme sa tier 4 motorom i kompleksnijim mjenjacem , pitanje. Ja bih rekao da su i Mcc/Landini su takodje vecinom srafciger traktori. Original Mcc je propao koliko je meni poznato bio nekad u selu jos od onih original prije nego sto su propali , a koliko je meni poznato da je njihova proizvodna linija prodana i ne radi vise (Mcc).
Pise da je mehanicki reverzer ,da li je power shift ili nije ali mjenjac ima 16 naprijed i 16 nazad. Za ovaj drugi sa drugim imenom kaze da je 16 naprijed i 8 nazad , postoji razlika u mjenjacu.Ja mislim da kod nas nema ni jedna verzija Arme sa elektro reverzerom i sa Power shiftom...
......odakle njima Power shift, može da bude power shuttle maksimum...
Pričamo o različitim stvarima, ja pišem o Armi u Srbiji, ne Hanoveru ni tržištu UK.Citirao sam krivi post , trebao je ovaj
Mnogo jasno, power shift je skupa tehnologija. Da ima bile bi to potpuno druge cene.![]()
Obratiti pažnju pod Transmisija, jasno piše mehaničko prebacivanje brzina, ima samo Power shuttle zec/kornjača.