aca74
Član
Pa jel se planira konkurs za traktore?Niko nije pominjao ni konkurs za traktore. Svi su sada poskupeli, niko neće da pregovara o dodatnim pogodnostima prilikom kupovine.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jel se planira konkurs za traktore?Niko nije pominjao ni konkurs za traktore. Svi su sada poskupeli, niko neće da pregovara o dodatnim pogodnostima prilikom kupovine.
Evo ga ovde. Doduše napisali su da je Poweshift 16x16 što nisam siguran da jeste.Treba proveriti da li je u Hrvatskoj potpuno isti traktor, mislim da me je pre jedno 2 meseca zvao pratioc iz Hr i rekao da su tamo drugi motori...
854 kao kod nas verovatno ne mogu da uvezu jer su u EU, mora da bude tier 3 motor (kod 854 je tier 0)Treba proveriti da li je u Hrvatskoj potpuno isti traktor, mislim da me je pre jedno 2 meseca zvao pratioc iz Hr i rekao da su tamo drugi motori...
Moguće, 33000 točnije sa pdv, kod nas marže trgovaca više nisu normalne. Ja kad vidim cijene kod vas za iste strojeve, ne vjerujem sam sebi, ali eto mi tu kod nas kupujemo i ide svaki dan nešto novo, jbg...Jbt, jel taj isti 854 lux kod nas košta 24000 eur a u Hrvatskoj nešto preko 30000 eur?
To je potpuno drugi traktor, drugi menjač, odakle njima Power shift, može da bude power shuttle maksimum...Evo ga ovde. Doduše napisali su da je Poweshift 16x16 što nisam siguran da jeste.
Armatrac 804 Lux CRD
poljoprivredni-strojevi.com
28990+Pdv je bila cenaKolko kod nas kosta 1104 ?
Sada je 29990+pdv28990+Pdv je bila cena
To je tier4 motor, kaze u oglasu Motor Perkins, Engleska, CRD 854F-E34T854 kao kod nas verovatno ne mogu da uvezu jer su u EU, mora da bude tier 3 motor (kod 854 je tier 0)