Arma Trak

Da uneseš parametre i namestiš da pokazuje tačnu brzinu. A na Multi control panelu mi pokazuje temperaturu motora, temperaturu u kabini, punjenje akomulatora, obrtaje motora i časove rada. Ali jasam ga ugradio isključivo zbog temperature motora, ako temperatura počne da se diže odmah se ukluči zvučna signalizacija, a ovo sve ostalo je manje bitno jel to sve već imaš fabrički ugrađeno. Mada ja uvaj uređaj imam ugrađen u svim mojim mašinama, i čini mi se da je dobra stvar i da vredi svaku paru koliko je plačen
Jel moze info koliko kosta osnovna verzija MCP-a (bez broja obrtaja motora) i koliko je puna verzija, sa brojacem obrtaja motora? Sensori i kompletno kabliranje se dobiju, ili moras nesto dodatno sam da dokupis?

Temperaturu rashladne tecnosti ili temperaturu ulja u motoru? Ne bi bilo lose ni temperatura ulja u menjacu/hidraulici.
Mežeš bez problema da meriš bilo gde, nemožeš ulje ali zavrneš na menjač i meri ti temperaturu menjača, samo što nema zvučnu signalizaciju već samo pokazuje temperaturu na displeru dok prva sonda koja ide na motor pokazuje i na displeru a ima i zvučni alarm.

Jel moze info koliko kosta osnovna verzija MCP-a (bez broja obrtaja motora) i koliko je puna verzija, sa brojacem obrtaja motora? Sensori i kompletno kabliranje se dobiju, ili moras nesto dodatno sam da dokupis?
Ja sam kupovao pre jedno mesec dana na jedan traktor i puna verzija je 45 eura, ništa nisam drugo dodavao, ranije su kablovi bili kratki i morao sam da dodajem a sada nisam ništa dodavao, nameštao sam na Belarus 1221. Ali dabi sve namestio moraš na alternatoru imati izvod W . Ako je stariji traktor moraš da izvedeš sam ili da odneseš kod nekog električara da ti izvede iz alternatora.

Znam za multi,imao sam ga na IMT i imam ga na kombajnu Zmaju.Odlična sprava za male pare koja jako dobro radi.Moze mu se podesavati na kojoj temp.da se ukljucuje alarm sto je kod kombajna jako bitno.

Ja sam kupovao pre jedno mesec dana na jedan traktor i puna verzija je 45 eura, ništa nisam drugo dodavao, ranije su kablovi bili kratki i morao sam da dodajem a sada nisam ništa dodavao, nameštao sam na Belarus 1221. Ali dabi sve namestio moraš na alternatoru imati izvod W . Ako je stariji traktor moraš da izvedeš sam ili da odneseš kod nekog električara da ti izvede iz alternatora.
Kolega Mikulaš svaka čast za odrađeno, jel može snimak ovog nosača za monitor sa desne strane, da vidim kako si to namestio?

Kolega Mikulaš svaka čast za odrađeno, jel može snimak ovog nosača za monitor sa desne strane, da vidim kako si to namestio?
Nosač monitora navigacije sam ubacio umesto i na mesto pepeljare :)

Hvala kolega Mikulaš, nisam znao da je na 1054 tu pepeljara, kod mene nema ništa, nadam se da smem bušiti tu cev, tj da nema nekih žica u njoj...

Kako si odredio parametre za kardan prednje vuce u odnusu na obim tocka koji je trebalo da se ubaci
Podešava se ! Ubacuju se parametri, ali ja sam podesio po navigaciji, i jednom namestiš i to je to. Može da posluži za štelovanje i navigacija iz automobila ili mobilnog telefona.

Posle 45kj uradjenih sa Consum 2.9 i Armom iskustva sa Donaldson filterom su jako dobra. Propustanja prasine na unutrasnji filter nema, izduvan je jednom na nekih 19kj i juce je uradio 26kj. Tako da preporuke da uzmete odmah drugi filter a onaj njihov turski bacite.

Posle 45kj uradjenih sa Consum 2.9 i Armom iskustva sa Donaldson filterom su jako dobra. Propustanja prasine na unutrasnji filter nema, izduvan je jednom na nekih 19kj i juce je uradio 26kj. Tako da preporuke da uzmete odmah drugi filter a onaj njihov turski bacite.
Napisi oznaku filtera da znaju ljudi šta da traže.

Kakav je to feces od traktora,platis par miliona dinara,da izduvavas filter vazduha na svakih nekoliko kj,ili mennas i budzis fabricko njesra,da olaksas sebi,da ga j konstruktor

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh