@North ARMY
U pravu si al od tog nema nista, jedino kad bi nekako uporedili traktore koje vec imamo.
U pravu si al od tog nema nista, jedino kad bi nekako uporedili traktore koje vec imamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To bi bilo fenomenalno, samo će teško ići. Ne bih sad da pljujem Tumosan dok ne proverim sve činjenice, čuo sam da je čoveku u garanciji riknulo kvačilo i menjač, odšlepali u servis, popravili i traže 170000 dinara. Priča je iz St.Banovaca ali ću proveriti...Al bi bio posao kad bi ti neko dao Armu,Hatat,Tumosan,Basak pa ih sve detaljno uporediti.
Mada neki dan isao od Vrbasa auto putem i vidim Tumosana nose na sleperici ka NSu...
Podrska I od mene za ulozen trud I vreme, odlican ti je video. Nadam se da cemo uskoro gledati I jedan za sestorednu sejalicu.Hvala svima, čak i ovima što se šale na moj račun, posle ovih par dana mog ‚‚Jutjuberisanja'' sam video koliko je ovaj forum poslednje utočište normalnih ljudi. Kakve mi se budale javljaju na kanal jutjuba, fejsbuk i dobru zemlju, za ne poverovati...
Sve je tako. Kada vuce velik teret treba mu da provuce. Mtz 820 mnogo lakse provuce nego Arma 854 (pa i tvoja verovatno) ali kada predje 1500-1600rpm motora ide to lepo.Za one koji se opredele za armatrc 704e.
Za sada je najvise odradio transport.Bez problema je vukao najvise 17t bruto.Jedino u 4br se oseti jer je duza brzina.Max brzina 32kmh sasvim dovoljno za nase puteve.Reverzer malo smeta pri izlasku ulasku u kabinu.Zaokret tockova je mali.I blokada kocnice pri okretanju nema bas efekat.Slaba kocnica a i pretezak je napred.Hidraulika ok.Jedino mi smeta sto ima samo jedan cilindar sa desne strane.Naknadno cu ubaciti i drugi sa leve strane samo da prodje garancija.Nosi prskalicu 750l bez tegova napred bez problema.Hid.toplink zakon.Kabina ok za te pare.Klima radi bolje nego na jd.Ali to cemo jos videti.Malo je bucnije u kabini ali to cu resiti sa nekim azmafonom.Posto imam imt 577.Arma je po meni njegova bolja verzija.
Ima kod mene jedna 854 lux mašina, ljudi su prezadovoljni, po meni to je sad najbolja kupovina od tih low cost traktora.Ja se nudim da dam Armu na test 2-3 dana. Uporedis 2 modela od istog proizvodjaca. A bilo bi zaniml
Sve je tako. Kada vuce velik teret treba mu da provuce. Mtz 820 mnogo lakse provuce nego Arma 854 (pa i tvoja verovatno) ali kada predje 1500-1600rpm motora ide to lepo.
p.s. Kod 854 su dva cilindra i jos nisam uspeo naci nesto sto ne mogu da dignem. Sa traktorskim viljuskarom do 1.5t moze, preko toga tockovi prednji su u vazduhu (sa tegovima napred uvek radim kada je viljuskar nazad) tj ne moze da radi sa tim teretom, ali ga digne. Uzeti u obzir da sam viljuskar je 400kg tako da do nekih 1900kg moze da radi.
Valtra n124 black edition bih izabrao u toj kategoriji ali košta kao 2,5 moje Arme, nisam je kupio zbog komšija, baš ne daju...I po meni, zato sam je i pazario. U klasi 100-130ks ipak biram Case Maxxum ili Nh t6050 a kod low cost Arma zadovoljava.
Meni sad nije jasno koji je kod tebe filter u pitanju, kod mene od početka na Armi 1104 je Donaldson kao sa one slike što si postavio u drugoj temi.Garancija je 2g, kod mene je od 3.10.2018.