zeljko025
Član
Mislim da 854 sa tegovima ima oko 4200-4300kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja to imam napravljeno i namešteno na mojim traktorima koji nisu imali fabričku kilometražu već jedno pet godina, i radi odlično. Ali ja nemam na točku već na Torpedo traktoru sam stavio na kočioni doboš, pošto nema prednju vuču, a na traktorima sa prednjom vučom je najbolje staviti na kardan. I na Armatraku sam stavio na kardan i radi odlično već dve godine.Meni nešto padalo na pamet da stavim onaj za biciklove... Jedina caka kod tog napraviti nosač koji će držati senzor dovoljno blizu točku...
Možeš li uslikati i postaviti koju sliku kako si to odradio?Ja to imam napravljeno i namešteno na mojim traktorima koji nisu imali fabričku kilometražu već jedno pet godina, i radi odlično. Ali ja nemam na točku već na Torpedo traktoru sam stavio na kočioni doboš, pošto nema prednju vuču, a na traktorima sa prednjom vučom je najbolje staviti na kardan. I na Armatraku sam stavio na kardan i radi odlično već dve godine.