grunt
Član
Пеет имаш ли ти двојно Држављанство?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja i zena nemamo, jer mi je bilo mrsko juriti neke silne papire onda kad su oba dva sina i snaja aplicirali!Пеет имаш ли ти двојно Држављанство?
Sve je to prijatelju igra velikih brojeva.Voleo bih mladiću da dođes ovamo malo gore na sever, pa da vidim kako ćeš da gazdulješ sa padavinama od 170 litara po kvadratu, od februara do početka septembar!
pšenica 2000kg po kj, uljana repica max 1100 kg/kj, suncokret ispod uljane repice, kukuruz od 0-1400kg/kj i ono najvažnije što bi tebe najviše pogodilo šećerna repa 12 t/kj ( da ne bude zablude 1,2 vagona plative repe po jutru)
Да си супротно одговорио са моје стране би био мук!И крај дивана!Ja jesam iskren bio ali ti si odustao od daljih pitanja o tome se radi.
Da sam suprotno odgovorio imao bi ti silne konstatacije i pitanja!
Ali no, tako neki kazu!
Ali zasto ti treba da iznosis neke realne i iskrene stvari u ovoj temi kad je to zabranjeno i lako mozes postati balegaMa vas arende ojadise kako god okrenes.Kad god procitam 300-400e kj ja se najezim.Ja ne pamtim da je kod mene zarada bila manja od 500e po hektaru godisnje u proseku svih kultura.
Ni po ovom pitanju ne zelim ni da te pitam zasto? Jer veze sa vezom ne postoji izmedju ove teme i tvog pitanja!Да си супротно одговорио са моје стране би био мук!И крај дивана!
Istina,za vreme Jugoslavije fabrike-Zastava i ostala industrijalizacija svi su pobegli sa sela u grad jel je na selu bila strasna muka.Los teren,staromodan nacin bavljenja poljoprivredom + mehanizacija od pre hrista. Danas sa modernijom mehanizacijom sve je to puno lakse i moze lepo da se zaradi,samo je problem sto sada niko nece nazad iz grada (samo ja budalaVi samo imate srece jer se poljoprivredom bavi kod vas dosta manje ljudi pa je zato i arenda manaj. Kod nas se poljoprivredom bavi 90% stanovnista u selima.
Kod nas kad je industrija bila jaka poljoprivredom se bavilo bas iz hobija. Ljudi su imali dobar posao, a poljoprivreda je je bila pride. Sad je obrnuto, plate jadne, a nesto se u proteklih par godina moglo zaraditi od poljoprivrede.
Prve klase nema, nesto malo druge ostalo 3,4 klasa.Kakvo je zemljiste kod vas??