Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je arenda za par meseci sa 200 otišla na 400€ za jutro zemlje, a jutro zemlje na prodaju za par meseci sa 5-6000 na 13000.
Bez komentara.
trazim 2 godine ne mozes naci hektar sve vece gazde pokupe napako + dosle duvandzije i ne pitaju za cenu kirije oni su nas i zajebali za cenePa dobro si ti to platio...
SevariceOdakle si?
Pa slusaj nije to malo para razlika ako je istina da mu nude toliko, zavisi i koliko lanaca je u pitanju. Npr po 70 e razlika na 20 lanaca je 1400 evra, te pare mozda coveku zavrse ogrev za zimu i jos nesto.Ja sam ove godine izgubio zemlju na 2 mesta, nisam teo da dajem preko 300 po jutru.
Juce odnesem coveku novac za arendu 290 evra po jutru, mesec dana pre nove godine kada je dogovor za isplatu.
Sve mislim lep gest sa moje strane mozda mu trebaju pare,a saradjujemo lepo vec desetak godina. Popismo par rakija i ja krenoh kuci i on mi na izlasku kaze ovako, slusaj bili su mi taj i taj nabraja imena njih cetvorice i nudili 320-370 evra ove godine, ali nisam dao.
Dogodine spremi 400 evra po jutru ili zavrsavamo saradnju. Teo sam mu svasta reci, ali se ujedem za jezik i odem ne pozdravsi se.
Kako se sve ovo odvija na kraju cu samo svoje raditi.
Trebao si ispred njega da nazoves te ljudi pa da vidis da li je istina to sto kaze. Mozda te samo namesta.Ja sam ove godine izgubio zemlju na 2 mesta, nisam teo da dajem preko 300 po jutru.
Juce odnesem coveku novac za arendu 290 evra po jutru, mesec dana pre nove godine kada je dogovor za isplatu.
Sve mislim lep gest sa moje strane mozda mu trebaju pare,a saradjujemo lepo vec desetak godina. Popismo par rakija i ja krenoh kuci i on mi na izlasku kaze ovako, slusaj bili su mi taj i taj nabraja imena njih cetvorice i nudili 320-370 evra ove godine, ali nisam dao.
Dogodine spremi 400 evra po jutru ili zavrsavamo saradnju. Teo sam mu svasta reci, ali se ujedem za jezik i odem ne pozdravsi se.
Kako se sve ovo odvija na kraju cu samo svoje raditi.
Ne namesta ga on nego njega namestaju oni...Trebao si ispred njega da nazoves te ljudi pa da vidis da li je istina to sto kaze. Mozda te samo namesta.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока