Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dolaze i kod nas. Vise od 400 ha u dve parcele u Dobricevu, kako sam nacuo, uzeo neko iz Dolova. Cena je bila negde oko 17 - 18 000. Preprosli vikend prosli gruberom, prosli vikend drljacom, sa dva Fendta.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Kako koja,pa zaradice 365 e/kj.Tast dao jesenas svoju zemlju u arendu.Dobio 340€/kj, i ostale njemu subvencije.Koja je tu matematika,ja stvarno ne
znam.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Za 1 kj kukuruza
Seme DKC 5031 -10200 din
Djubrivo 200 kg 3x16 ruska 8400 din
200 kg An 6800 din
Hemija 5000 din
Gorivo za sve 8000 din
Radnik koga stalno placam kad preracunam po jutru 4000 din
Amortizacija-ovde racunam gume i delove,godisnje me po jutru kosta 3000 din
Porez i odvodnjavanje 1500
Knjigovodja 700 din
Tehnicki,servisi,mehanicar,elektricar i registracije kad podelim po jutru 3000 din
Sve ukupno 46600 dinara po jutru BEZ ARENDE.
E upravo to i mene interesuje.Zasto onda sva gazdinstva(bar kod nas)koja rade preko 80 k.j zemlje placaju tu skupu arendu i pritom se otimaju za nju,a nesto ne vidim da propadaju.
Idi u trezor sa velikom milkom da ti kazu do kad traje ugovor.Pozzz svima,imam ponudi sa uzmem jednu parcelu od vlasnika u zakup,on kaze da mu ugovor o zakupu sa sadasnjim zakupcem trajw do abgusta,i da ce meni izdati ,ali nema kopiju ugovora,sadasi zakupac medjutim kaze da je ugovor na 5 godina,sta ako kod notara utvrdim da ugovor jeste na 5 godina,a vlasnik zemlje meni hoce da izda istu,a nece predhodnom zakupcu,bez obzira na ugovor,koja je procedura??
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока