Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da sa prvom ili drugom klasom zemlje da se izvuce prinos takav a ovu koju ja radim je 4klasa smonica teška za obradu i još brsdka zemlja culi ovi po gradu da se vrte neki novac oko poljoprivrede i zakupa pa misle da je neko sisao vesla da nezna ništa neka mu raste korov i da mu platim više od nego što se placa zakup u mom kraju da me oleše drugi zakupci što dižem cene nek hvala nema šanseMozda neka drzavna zemlja koju su naterali je placena toliko ali prosek zakupa ne verujem da prelazi 1t psenice po kj,ako je i toliko..
ako sam razumeo 1kj je 57.5ari i dali utice na cenu klasa zemlje i stanje njive dali je zaparložena ili uradnom stanju da može da se izvuce neka dobitKod nas ide i do 370 e/kj kad se neki zalete
Obicno je oko 250 e/kj mada je trend rasta. Imamo problem sa "komsijam" iz susednih sela koji dizu cenu zakupa![]()
Iz Selence po najvise. Cackaju mecku bez potrebe.Paore, iz kojih susednih sela vam dizu cenu arende?
Nema nista vise veze, sve se uzima.ako sam razumeo 1kj je 57.5ari i dali utice na cenu klasa zemlje i stanje njive dali je zaparložena ili uradnom stanju da može da se izvuce neka dobit